Intalnire la Elysee, o calatorie in imprevizibil

Toti cei care am citit macar o carte de-a Rodicai Ojog-Brasoveanu am ramas indragostiti de personajele fascinante creionate cu multa rabdare. Inegalabila Melania Lupu ne-a demonstrat ca este o hoata fara sa fure si o escroaca fara sa insele, a animat actiunea si ne-a convins de fiecare data ca este acel personaj care, desi incalca legea, o face cu candoare si inteligenta incat farmeca cititorul.

Talentul scriitoarei ne atrage in fiecare carte, prin crearea unor fire narative captivante. Printre ele se numara si romanul “Intalnire la Elysee”. Ea ne prezinta tradarile, zvonurile, spionajul si escapadele amoroase intr-o Romanie ocupata de nemti, in timpul Primului Razboi Mondial. Si aici dam de personaje memorabile, pline de umor: trei surori caudate (Zoe, Zinca si Zizine), o verisoara nebuna (Aristita Vernescu), colonelul Dabija (simpatic si patriot) si generalul Roman (patriot, dar deloc simpatic).

In lectura romanului gasiti echilibru intre firele narative, rasturnari de situatie, intrigi, spionaj si nu in ultimul rand personaje pitoresti cu o poveste de dragoste neobisnuita.

Written by