Vezi ce, cum si de ce citesc oamenii ca sa intelegi de ce, cum si ce citesti tu insuti

In perioada 30 mai – 3 iunie se desfasoara Bookfest, Salonul International de carte la Romexpo, in care Franta este invitatul de onoare.

Timp de 5 zile cele mai indragite si cunoscute edituri din Romania isi vor prezenta noutatile editoriale, din cele mai variate genuri, in fata pasionatilor de lecturia.

Ofertele, noutatile si reducerile considerabile ii vor face pe pasionatii de lectura sa nu plece acasa fara macar o carte cumparata, dar si cu bucuria unei noi lecturi.

Editura Nemira are un mod de prezentare a catorva carti care va atrage negresit prin ideea inedita. Astfel pe cateva titluri ale Editurii Nemira am putut vedea cate un biletel pe care se aflau cateva randuri despre carte sau un citat ce te imbia sa o rasfoiesti sa afli din ce in ce mai mult.

Istoria Lecturii „ Vezi ce, cum si de ce citesc oamenii ca sa intelegi de ce, cum si si ce citestitu insuti”(Dana.

„Doar Dumnezeu si noi” de Michel Folco – „Vechea „meserie”de calator ti se dezvaluie in amanunte uimitoar. Pibroc te poarta in culisele unei lumi a cruzimii”( Stelian)

„Cartea Copiilor”de A. S. Byatt-  „Iti dau stil si-ti cer acelasi lucru. Citeste-ma cu stil si in tuihna. O sa-ti aduc aminte de placerea lecturii”( Dana)

„Fiicele lui Allah” de Nedim Gursel – „Maestrul postmodernismului continua sa se scrie in si printr-un text despre batranete si batrani. O poveste cu toata tristetea ei umana” ( Ana A.)

„Alchimia dorintei”de Tarun J. Tejpal- „O dubla poveste de iubire al carui erotism musteste in scriitura vegetal-carnala a romanului. Dupa lectura ai sentimentul unei fantezii implinite”(Ana A. )

„Marea” de John Banville – „Un roman de Booker Prize despre trecut, iubire, pierderea fiintei iubite si durere. Banville le inlantuie in frazele sale alambicate si frumoase ca memoria insasi”( Ana A.)

„In numele printei moarte” de Kenize Mourad – „ Te invit intr-o calatorie in alte vremuri si-n alte locui. Povestea incepe intr-un Istambul al placerilor. Mai departe scrie-n carte…”(Dana)

Written by