Radio Romania Junior, copilaria de la A la Z

Din noiembrie, copiii si parintii au un nou radio care le va face ziua mai vesela si mai interesanta! Radio Romania Junior, cel mai cool radio pentru copii si parinti, se asculta si se vede online pe radioromaniajunior.ro

 

Aici, radio ascultatorii intra in Lumea Junior si pornesc intr-o fascinanta aventura a copilariei, unde imaginatia nu cunoaste limite! Alaturi de personajele Radio Romania Junior, copiii si parintii au misiunea de a il opri pe Z.I.B.I.S.C., un virus informatic care si-a propus sa stearga Copilaria, cu tot ce inseamna ea: povesti, cantece, glume, rasete de copii, basme, ghicitori sau jocuri.

Copiii ascultatori vor reusi, prin fapte bune, sa il impiedice pe Z.I.B.I.S.C sa isi atinga scopul.

Mici si mari, ascultatorii ii au alaturi pe Junior si pe prietenii lui: Profesorul AZET, Actrita Gabriela, Zana Balerina , Andreea, Jo, Zana Norilor, Victor si DJ Alex.

 

            Radio Romania Junior este un proiect inedit in peisajul radiourilor pentru copiii din Romania, lansat in luna noiembrie sub umbrela Radio Romania. Alaturi de emisia radio online, platforma www.radioromaniajunior.ro permite videostreaming permanent si este in acelasi timp o resursa utila de sfaturi si articole pentru parinti sau viitori parinti.

   Programele Radio Junior se adreseaza copiilor cu varste intre 4 si 13 an si parintilor acestora. Grila de programe include 11 ore de interactivitate in timpul saptamanii si 2 ore in zilele de weekend.

Fiind un mijloc de comunicare new media, bazat pe tehnologii moderne si orientat catre viitor, Radio Romania Junior va incuraja utilizarea tehnologiilor informatice de catre copii, plecand insa de la premisa ca acestea pot adauga valoare in educatie si in dezvoltarea personala a celor mici.  

Radio Romania Junior isi propune sa devina o platforma media de educatie alternativa si informala pentru copii si pentru parinti, oferind ascultatorilor, in egala masura, divertisment si informatii utile.

Written by