Concurs Nemira: un detectiv particular la dispozitia ta

Vrei sa elucidezi un mister? Nemira si agentia Detectiv Expert vin in ajutorul tau. Castiga serviciile agentiei Detectiv Expert, un voucher cadou sau romanul Drood, de Dan Simmons.

Premiile sunt impartite astfel:

1. Cumpara Drood de pe Nemira.ro in perioada 02-15 iulie 2012 si lasa un comentariu la acest post cu ID-ul comenzii si esti inscris in tragerea la sorti pentru a castiga serviciile agentiei Detectiv Expert timp de o saptamana.

2. Cei care comenteaza la acest post, in intervalul 02-15 iulie 2012, spunandu-ne pentru ce ar folosi serviciile unei agentii de detectivi particulari, folosind optiunea de Comenteaza cu Facebook, de langa comentariile normale, pot primi:
– un voucher de 50% reducere pentru cumparaturi de pe Nemira.ro, valabil la o comanda. Premiul este acordat celui care a strans cele mai multe like-uri la comentariul sau.
– romanul Drood, de Dan Simmons, pentru cel mai bun comentariu.

* Concursul se desfasoara in perioada 02-15 iulie 2012.
* Castigatorii vor fi contactati prin e-mail (respectiv Facebook), in maxim trei zile de la incheierea concursului, iar lista cu numele lor va fi postata in maxim sapte zile dupa aceea.
*Detectiv Expert ofera timp de o saptamana serviciile sale. Tipul de servicii oferite, precum si perioada executiei se vor stabili de comun acord cu reprezentantul agentiei, prin incheierea unui contract de confidentialitate.
* Daca un castigator nu confirma in termen de 7 zile, premiile se vor acorda altor participanti.
* Voucherul este valabil doar pentru cumparaturi pe Nemira.ro si nu se cumuleaza cu alte oferte.

Written by