National Magazin te trimite la film

Castiga o invitatie dubla la premierea filmului "Am o idee" si bucura-te alaturi de Nmz si Romania Film de o ecranizare de exceptie alaturi de cel drag! Premiera va avea loc la Cinematograful Scala din Bucuresti, ora 19:30!

Echipa de fotbal a unui orasel este retrogradata si ajunge in divizia a treia…asa ca, un gol al oricaruia dintre jucatori, natural, o va readuce in divizia a doua. Capul acestei “operatii” este Tovarusul Zmeu (Petre Gheorghiu) care “are o IDEE” de fiecare data cand este nevoie.
In loc de un antrenor, angajeaza patru antrenori ( Dem Radulescu, Geo Saizescu, Stefan Tapalaga si Cornel Revent) ) si infiinteaza clubul FEMINA (Stela Popescu, Vasilica Tastaman, Rodica Popescu Bitanescu, Anda Caropol, Melania Carje, Camelia Zorlescu) din sotiile jucatorilor pentru a sprijini bunul demers al fotbalistilor atat la antrenamente cat si acasa.Cand totul e gata, o “comisie” (Aristide Teica) soseste din capitala la o petrecere si pentru a vedea cat de mult oraselul este angajat la promovarea echipei de fotbal. Sfarsitul va fi dramatic, dar si in acelasi timp, plin de amuzament pentru audienta.
Filmul a fost interzis in Epoca de Aur. In 1981,dupa Premiera fulminanta, cu o sala arhiplina, imediat a doua zi de dimineata, filmul a fost interzis.

Avem 40 de invitatii duble puse la dispozitie pentru tine. Ce trebuie sa faci pentru a castiga una din cele 40?

Pasul 1: Da like la pagina noastra de Facebook!

Pasul 2: Da share la afisul concursului de pe Facebook!

Pasul 3: Comenteaza cu numele tau intreg la post-ul concursului.

 

Perioada concursului: 11 septembrie- 18 septembrie!

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti!

Castigatorii isi vor ridica invitatiile de la sediul nostru din Str. Louis Pasteur, Nr 4, Sector 5, Bucuresti, in data de 19 si 20 septembrie intre orele 10:00- 18:00!

 

 

 

Written by