Update castigator. Castiga cartea Jucariile femeilor

 

"Helge Jepsen este un barbat curajos. A scris o carte intitulata nici mai mult nici mai putin decat ”Jucariile femeilor”, in care incearca sa dezlege cateva dintre misterele care invaluie eternul feminin. Este usor sa credem ca autorul s-a lansat intr-o serie de supozitii si dezbateri conceptuale pe marginea psihologiei complicate a sexului frumos. Iarasi, am putea crede ca autorul si-a permis, cu o indrazneala nejustificata, sa scrie o carte despre femei fara sa stie exact ce face. In definitiv si la urma urmei, ce stiu barbatii despre relatia pe care o avem cu propria coafura si cum ar putea intelege vreodata ca unele dintre accesoriile noastre ne sunt esentiale supravietuirii?

Ei bine, Helge Jepsen nu a cazut in pacatul de a crede ca este atoatestiutor in ceea ce le priveste pe femei, ci, in introducerea volumului recunoaste cu sinceritate ca inainte de a pune creionul pe hartie, a cerut sfatul si ajutorul unor femei. Am putea spune ca a fost inspirat, pentru ca altfel, cine stie ce ar fi iesit?

Dar despre ce este vorba totusi si la ce ”jucarii” de-ale noastre crede Jepsen ca le-a gasit rol, semnificatie si dinamica in viata noastra? Autorul le ia pe rand pe cateva dintre ele, pentru ca cu siguranta sunt mai multe, dar asta numai noi stim. Colectia incepe aproape timid, prezentandu-ne mai intai relatia pe care femeia moderna o are cu agenda din poseta, cu ceasul de la mana sau cu automobilul propriu."

Pentru a castiga cartea trebuie sa ne spuneti care este jucaria preferata a unei femei. 

Castigatorul va fi ales aleatoriu din comentarile lasate. 

Perioada de desfasurare a concursului: 11.02-12.02.2013

Proiect demarat de National Magazin si Bookland!

Castigator: Rodica MIrica

Written by