Update castigator. O carte pe saptamana de la NEMIRA. Povesti cu si despre femei

         Volumul Povesti cu si despre femei, aparut la Editura Nemira isi propune o incursiune in cele mai adanci ganduri si opinii ale femeilor despre: prietenie, cariera, frumusete, dragoste, copii sau sanatate.

            Astfel, peste o mie de femei din toate colturile lumii, indiferent de pozitia lor sociala, de varsta, de domeniile in care activeaza s-au oferit sa impartaseasca unei lumi povestile lor de viata, experientele pe care le traiesc zilnic, temerile lor legate de copii, de cresterea lor, de dragoste sau de cariera.

            Volumul, pe langa faptul ca ofera o sursa inepuizabila de inspiratie si cunoastere, de care cu totii avem nevoie, este si o autoanaliza, pe care ar trebui sa o faca orice femeie, in ceea ce priveste cele mai importante aspecte ale vietii sale.

            Toate aceste povesti de viata ale acestor femei ofera si un suport psihologic, dar si o sursa de putere, pentru fiecare moment in care am crezut ca suntem singurele care ne confruntam cu o astfel de problema: fie o prietenie ratata din varii motive, fie o problema de santate care ne-a intors existenta pe dos, fie barierele invizibile peste care trebuie sa trecem in cariera, temerile de care ne lovim in rolul de mama sau o despartire dureroasa atunci cand ne-am asteptat cel mai putin.

            Povesti cu si despre femei poate fi vazuta ca o colectie de filosofii de viata feminine, o carte-raspuns la cele mai multe dintre intrebarile pe care ni le punem de-a lungul existentei noastre, dar si o incercare de a regasi echlibrul intre munca si cariera, dragoste si copii si propria noastra persoana. Totodata, cartea este cel mai bun exemplu ca sursele de inspiratie pot fi chiar persoanele de langa noi, dar cu conditia ca noi sa ne facem putin timp in existenta noastra tumultoasa, pentru a le asculta si a le cunoaste mai bine.

 

Castiga aceasta carte urmand pasii:

1. Da Like paginii noastre de Facebook!

2. Aboneaza-te la Newsletter National Magazin!

3. Comenteaza la acest post cu numele tau intreg si cu raspunsul la intrebarea: Ce este mai importanta pentru tine: familia sau cariera?

 

Perioada de desfasurare a concursului: 18-22 Martie 2013

Castigatorul va fi extras si anuntat vineri, 22 Martie pe Facebook si printr-un mail personal.

 

Castigator: Iozefina Lecoiu

Written by