Horatiu Malaele revine la Palatul Copiilor

Stagiunea teatrala se reia la Palatul National al Copiilor: pe 21 ianuarie Horatiu Malaele, Meda Victor si George Ivascu dau viata unor personaje dilematice in reprezentatia PODU’. Intelectual neinteles, Indragostitul si Artista sunt eroii ce redescopera speranta si bucuria de a trai intr-un spectacol plin de savoare si umor.

PODU’ este o satira la adresa cliseelor din gandirea umana, care se mentine in topul preferintelor publicului, gratie imbinarii dintre farmecul jocului actoricesc si ineditul temei tratate.

Avand la baza textul „Podul sinucigasilor”, de Paul Ioachim, spectacolul, regizat chiar de Horatiu Malaele, aduce in fata publicului un subiect mai rar abordat: sinuciderea. Potrivit lui Horatiu Malaele spectacolul: “este o piesa unicat cu o tema nemaiauzita. Marilor nostri nihilisti, celor care condamna dezastrul vietii si nesansa nasterii, Paul Ioachim le propune aceasta solutie de compromis: supravietuirea prin actul sinuciderii.”

In decursul lunii ianuarie  iubitorii de teatru sunt asteptati la Palatului National al Copiilor si pentru urmatorele reprezentatii:

Straini in noapte (Florin Piersic, Medeea Marinescu) spectacol aniversar – 27 ianuarie – doua reprezentatii: ora 16 si ora 19.00

Nimeni nu-i perfect (Eugen Cristea, Silviu Biris, Andreea Sofron) – 29 ianuarie ora 19.00

Confesiuni despre viatasi arta (Radu Beligan) – 30 ianuarie ora 19.00

Vis (Dan Puric) – 31 ianuarie ora 19.00

Biletele pentru aceste spectacole se gasesc la Casa de bilete a Palatului Copiilor si in  reteaua BILETOO –punctele de vanzare se aflala Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langaMcDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, si Cinema Patria. Cei ce doresc sacomande online, o pot face de  pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilete.ro.

 

Written by