Coloana sonoara a vietii noastre

Suntem dependeti de muzica din momentul in care ne-am nascut. Daca la inceput ne-au insotit proprile tipete si vocea mamei noastre care ne vorbea, desi noi nu intelegeam nimic din ce spune, pe masura ce am crescut am consumat momente bune din viata noastre pe ritmurile muzicii cantate de interpretul nostru preferat. Fie ca vorbim despre coloana sonora a unui desen animat sau despre coloana sonoara a unui film, muzica a fost mereu ceea ce ne-a indeamnat sa mergem mai departe si ne-a dictat starea de spirit. Nu degeaba ascultam melodii cu un ritm trist atunci cand suntem suparati si melodii cu un ton mai vesel atunci cand radiam de bucurie.

Astfel, in februarie dam startul coloanei sonoare a vietii noastre. Pentru ca fiecare moment din viata noastra are un ritm si pentru ca dependenta de muzica nu ne dauneaza sanatatii si merita sa o sarbatorim zilnic.

Asteptam melodiile primul sarut, a primei nopti petrecute impreuna cu persoana iubita si a primei despartiri. Asteptam cu o mare curiozitate melodia primul examen picat, a primei restante, a primul job obtinut si a primei renuntari in lupta cu timpul. Cu alte cuvinte cautam acea melodia care intr-un moment sau altul va dictat starea de spirit. Le asteptam pe toate pentru a face un CD pentru noi, cei care credem ca muzica are puterile ei.

Asa ca, just relax and enjoy the music.

Written by