Deschide ochii, a venit primavara!

Oameni tristi, alearga grabiti, uitand sa priveasca in jur. Au ochii aproape inchisi, suficient de deschisi incat sa mearga in acelasi ritm intr-o rutina zilnica. Observa ca a venit primavara pentru ca oriunde merg dau peste oameni la fel de tristi care incearca sa le vanda flori sau martisoare.

Primavara e anotimpul renasterii, un nou inceput pe care ar trebui sa il imbratisam cu toata fiinta. Infloreste frumos, emanand bucurie celorlalti! Adevarata frumusete sta in lucruri marunte, incearca sa te bucuri de ele! Cand iti este greu, priveste cerul..acolo vei gasi multe raspunsuri.

Niciodata nu iti pierde speranta! Oricat ar fi iarna de grea, bobocelul de floare tot reuseste sa ajunga la suprafata. Menirea lui este sa creasca frumos ca sa poata aduce un zambet pe buzele cuiva. Este usor sa fim pesimisti, optimismul cere curaj. De multe ori asteptam “ceva” care sa ne faca sa luam initiative. Asteptam weekend-ul, vara, ocaziile…si astfel ne trezim nesiguri si intr-un final, singuri.

A venit acel “ceva”- primavara! Totul infloreste fara nici o opreliste; daca in locul culorilor ar fi voci, o incredibila simfonie s-ar naste. Opreste-te putin si analizeaza ceea ce ai, si multumeste pentru asta. Deschide ochii si bucura-te de soare, nu uita sa stralucesti oriunde esti bucurand privirile celorlalti!

Ca randunica, sa zbori la nesfarsit, catre o nesfarsita primavara!

Divers Credit si National Magazin va ureaza o primavara plina de soare in suflet!

 

Written by