Inteligenta emotional si comunicare eficienta – CMT

Cluster Mobilier Transilvan a organizat in perioada 14.05.2015  – 21.05.2015 cursul „Inteligenta emotional si comunicare eficienta”. Acest curs a fost structurat in doua parti de cate 3 ore.

Printre cei 33 de particpanti s-au numarat reprezentanti ai managementului implicati in dezvoltarea echipei cat si angajati implicati in vanzari, achizitii sau relatii cu clientii.

Conform aprecierii generale, cursul a fost un succes, mai ales ca s-a dovedit unul deosebit de interactiv. Toti participantii au contribuit cu numeroase exemple practice si utile care au imbogatit experienta fiecaruia. Trainer-ul Brandusa Muresan (BMM Consulting) a fost de asemeni apreciata pentru modul deosebit in care a reusit sa ii atraga pe fiecare in conversatie si sa sublinieze fiecare detaliu relevant fara sa perturbe cursul firesc al discutiilor.

Cei mai multi dintre membrii cluster-ului care au participat la acest curs si-au exprimat la final nerabdarea de a aplica cele invatate in cele doua sesiuni, atat in viata privata cat si in mediul profesional.

Mai multe detalii puteti citi aici https://www.mobiliertransilvan.ro/blog/cursuri/inteligenta-emotionala-si-comunicare-eficienta/

Written by