Curatarea pielii cu ThermoPeel M.R.E. Biotec

In orice senzon, fie ca este vorba de unul calduros sau de unul mai putin calduros, curatarea tenului este un must have care ofera frumusete si sanatate tenului. Pe piata locala, exista mai multe tratamente care pot realiza acest lucru, printre acestea numarandu-se curatarea prin microdermoabraziune.

Solutii Estetica, parteneri de incredere pe zona de beauty, ne propune un nou aparat performat ThermoPeel M.R.E. Biotec, care realizeaza o astfel de curatare, aparatul realizand o forma accelerata de exfoliere prin intermediul unui peeling mecanic pe suprafata pielii.

Procedura se poate realiza o singura data pe saptamana, ritmul de refacere al celulei fiiind de 7-9 zile.

Peelingul se realizeaza prin proiectarea unui flux de cristale fine de aluminiu pe piele, netezind-o si indepartand celulele moarte ale pielii.

 

Datorita unei piese auxiliare cu ajutorul caruia se realizeaza procedeul de  radiofrecventa bipolara, este posibila patrunderea in adancimea dermei provocand o incalzire omogena a tesuturilor si stimularea productiei de nou colagen si de elastina care confera tonifierea profunda a tesutului.

ThermoPeel foloseste o tehnica noninvaziva, revolutionara pentru reintinerirea si regenerarea celulara, special conceputa pentru a corecta imperfectiunile pielii: riduri superficiale si profunde, „razele de soare” din jurul ochilor, ridurile de pe frunte si din jurul gurii.

De asemenea, acesta trateaza cu succes cicatriciile provocate de acnee, petele de varsta si vergeturile.

Aparatul poate realiza totodata un tratament de tonifiere profunda si intensa, denumit Mesoskin. Acesta metoda actioneaza asupra pielii prin deschiderea unor false canale care permit substantelor active sa patrunda in profunzimea dermei tonifiind din interior. Acest tip de fenomen, cunoscut ca Electroporatie, este unul temporar si reversibil recomandat tuturor acelora care-si doresc un ten curatat si profund tonifiat.

Nu ne ramane decat sa apelam cu incredere la specialistii Solutii Estetica.

 

Written by