Targul National Imobiliar – Oferte pentru toate buzunarele

In perioada 25-27 mai, are loc cel mai important targ imobiliar din Bucuresti. Editia cu numarul 15 se anunta a fi un real succes, fiind prezente 86 de companii expozante din Bucuresti, Ilfov si de pe Valea Prahovei.

In cele trei zile ale evenimentului, clientii au posibilitatea sa vorbeasca direct cu principalii jucatori ai pietei imobiliare si sa isi gaseasca cea mai buna oferta pentru achizitionarea unui spatiu de locuit, fie el o garsoniera de 21.000 de euro sau un hotel de cinci stele in Predeal de aproape 4 milioane de euro.

“In perioada targului sunt oferte speciale care nu sunt in mod normal valabile. Ii ajutam pe cei care vor sa achizitioneze o locuinta prin simplul fapt ca adunam intr-un singur loc toata oferta imobiliara, dar venim si cu oferte financiare, aducand insitutii financiare.” , a declarat Cristina Bercea, organizator Pr Manager  BDOBC.

Pentru cei interesati de garsoniere sau apartamente, ofertele sunt potrivite pentru fiecare tip de client. Astfel, la standul Sud Rezidential se pot gasi oferte la garsoniere intre 21.000 euro intr-un ansamblu residential din Sos. Oltenitei de 30 mp, dar si garsoniere cochete la 25.000 euro, pana la 34.800 euro cu 35 mp utili, in Berceni.

Preturile pentru apartamentele de doua camere din zona de sud sunt intre 34.500 euro cu TVA  5% inclus, dar pot ajunge pana la 56.000 euro in functie de utilitati, finisaje, tipul de ansamblu residential, de lux, modern sau de anul de constructie al blocului.

Apartamentele de 3 camere se pot gasi la 51.000 euro, cu 67 de mp utili, 57.000 euro cu 86 mp, 63.000 mp cu 88 mp sau 70.000 euro pentru un apartament cu 95 mp utili , complet finisat, central proprie.

Dar daca v-ati saturat de agitatie si va doriti o curte individuala exista si un nou proiect al Zonei de Sud care ofera apartamente de trei camera de tip duplex in vila cu o suprafata utila de 98 mp la pretul de 69.900 de euro. Duplexurile cu un regim de inaltime de P+1+M si o suprafata utila de 14 mp, care dispun de 200 mp de teren pot ajunge si la pretul de 125.000 euro, cu TVA inclus.

Tot in Zona de Sud a Bucurestiului se pot cumpara apartamente in complexul rezitential Metropolitan Residence apartamente de douacamere, la parter cu 46.000 euro, un pret redus special pentru Targul National  Imobiliar, de la 48.000 euro. Cea mai mare reducere este la apartamentele de 2 camere cu suprafata utila de 67,29 mp cu pretul final de 49.000 de euro de la 55.000 euro.

“Avem atat oferte pentru locuinte in blocuri vechi, care sunt accesibile acum, cat si locuinte in complexe rezidentiale noi.  Ansamblurile care sunt gata finalizate au preturi mai accesibile si vizitatorul, clientul, cel interesat sa cumpere beneficiaza de tot felul de bonusuri.  Este vorba de discounturi, in functie de avansul pe care poate sa il plateasca, ori de mobilier, masina, bai utilitate sau locuri de parcaregratuite.”, a adaugat Cristina Bercea.

Confort Urban Residence – Rahova este un alt complex care a adus una dintre cele mai bune oferte la targ.  Imobilulul este complet mobilat, iar pretul ramane neschimbat. Mai exact, o garsoniera costa de la 21.000 euro la 29.000 euro, clientul avand posibilitatea sa aleaga pana si finisajele (gresie, faianta, parchet, usi de interior) dar si culoarea sau modelul mobilierului. Apartamentele de doua camere au pretul cuprins intre 34.500 si 47.000 euro, iar cele de trei camere pornesc de la 44.500 si ajung la 62.500 euro.  In acest complex exista 400 de apartamente cu paza permanenta, monitorizare video, spatii verzi si locuri de joaca si este doar la 10 minute de central capitalei, fiind la 200m de statia RATB Piata Pucheni.

Unul dintre proiectele noi prezentate la targ este imobilul Radacini situat pe Calea Plevnei. Imobilul este construit si desi apartamentele au fost date in vanzare, locatarii nu s-au mutat inca, fiind necesare doar cateva alte finisaje. Pretul pentru un apartament in aceasta cladire este cuprins intre 53.000-265.000 euro, cu TVA inclus. Ceea ce este important la acest nou imobil este ca a fost construit din cadre si grinzi de beton armat si caramida porotherm de 30 cm, oferind astfel o siguranta sporita datorita structurii de rezistenta. Un alt beneficiu pentru cei care vor locui aici este parcarea subterana cu 3 etaje si 70 de locuri.

Un alt complex New  City Residence prezinta in cadrul Targului National Imobiliar doua proiecte. Primul proiect este finalizat si este situat in zona Fundeni.  Este vorba despre 12 blocuri unde pretul unui imobil este de 850 euro/mp util. Astfel, pretul unei garsoniere porneste de la 28.900 euro, pretul unui apartament de 2 camere de la 40.500 euro, iar un apartament de 3 camere poate costa 57.300 euro. O oferta promovata de New City Residence este un duplex de 85.000 in zona Pantelimon de 250 mp, care daca este achizitionat in perioada 15 mai – 15 iulie, include in pret si un autoturism marca Logan sau bucataria si livingul complet mobilate. Al doilea proiect este in Delea Noua, dar se afla in stadiul de proiect.  Aici, o garsoniera de 40 mp costa 48.000 euro, pretul unui apartament de doua camere cu 64mp porneste de la 72.000 euro, iar cei 75mp ai unui apartament de 3 camere pot costa de la 93.000 euro.

Pentru cei care vor sa isi achizitioneze o casa, insa nu au bugetul necesar pentru a construi o vila, Corbeanca Park vine in ajutorul lor si le ofera case la pret de apartament. O vila de 4 camere, complet finisata este doar 78 000 E + TVA (5%), avand o suprafata utila de 95mp si suprafata terenului de 250 mp. Vila dispune de o partitionare deosebit de eficienta, fiind compusa din 3 dormitoare, 2 bai, living, dining, bucatarie, spatiu de depozitare, terasa. Un alt model de vila din Corbeanca Park cu 4 dormitoare, 3 bai, living, dining si optional piscina, pe o suprafata de teren construita de 187,93 mp, cu pretul de 121.500 euro , care nu include TVA (24%).

Si daca nu sunteti inca pregatiti pentru a cumpara un apartament exista intotdeauna varianta inchirierii unuia. In City Residences, situate in central orasului, in imediata apropiere a centrului comercial Bucuresti Mall a prezentat in cadrul targului o lista de preturi pentru 10 tipuri de apartamente, pe care clientii le pot inchiria, dar si cumpara. Un studio mobilat cu suprafata de 42.73 mp, are pretul promotional de inchiriere 540 de euro, iar mobilat 660 de euro. Pretul de vanzare fara TVA pentru acest tip de immobile este de 84.915 euro. Un apartament de doua camera (63.07 mp) se poate inchiria la pretul de 798 euro fara mobilier sau 954 de euro complet mobilat. Pentru cumparare, pretul este de 114,920 euro. Cel mai scump tip de apartament este cel in cinci camera cu o suprafata totala de 158.22 mp si terasa de 47.53 mp, care pentru inchiriere are pretul de 1,525 euro sau 1,897 euro mobilat, iar pretul de vanzare este de 346, 580 euro.

Pe langa agentii imobiliari, de consultant sau banci la targ au participat si alti diversi expozanti. Mobila, sisteme de alarma, vinuri de calitate sau tigari electronice sunt unele dintre ele. VladToma, de la tru-e smoke, a spus ca si-a dorit participarea la acest eveniment pentru a-si promova mai bine produsele in categoria de public pe care o urmareste firma sa. Tigara electronica este acum o solutie pentru familiile tinere care isi cumpara un apartament nou si care vor sa aiba grija de copii.”, a spus acesta.

 “La Targul National Imobiliar (TNI) toti au de castigat: atat expozantii, cat si vizitatorii. Companiile isi pun in aplicare strategiile Business-to-Business si Business-to-Consumer, avand rezultate pe termen mediu si lung, iar vizitatorii beneficiaza de ofertele promotionale valabile in perioada targului si de foarte multe surprize, premii si cadouri”, a delcarat Adrian Bercea, Director General BDOBC.

Written by