Romantism si eleganta in nuante de toamna

 

Pentru ca vara se apropie de final si pentru ca a fi femeie inseamna sa te bucuri de frumusetea fiecarui anotimp, iti prezentam cateva idei de machiaj care te vor ajuta sa te asortezi armonios cromaticii pline de
romantism ale acestei toamnei.

 

Vedetele acestui sezon sunt nuantele de verde, aramiu si maro, care se potrivesc perfect ochilor caprui, dar si violet si mov  pentru ochii verzi sau albastri.

 

Flormar s-a aliniat trendului si deschide acest sezon in culori sofisticate, pline de mister si poveste.  Noile farduri Quartet contin patru culori pentru un machiaj desavarsit al ochilor care vor conferii privirii senzualitate si expresie.

 

Fardurile Quartet contin pigmenti micronizati care dau un aspect natural culorilor, pulbere de pudra care
mentine starea fardului mult timp pe pleoape si extracte de perle pentru efectul de luminozitate si stralucire.

 

Setul in nuante de maro, verde si aramiu este alegerea perfecta pentru ochii caprui si iti permite sa fii creativa, sa combini si sa te joci cu aceste culori. Pentru a realiza umbre aplica maro inchis pe partea superioara a pleoapei si continua spre coltul exterior al ochiului. Pentru baza poti folosi oricare dintre cele 3 nuante: cafeniu (potrivit pentru un machiaj de zi), verde si aramiu(arata foarte bine pentru un machiaj de seara elegant datorita particulelor de stralucire mai intense).Pentru machiajul de zi puteti folosi lilachiu pentru baza si violet sau mov spre coltul exterior al ochiului pentru a crea umbre care vor conferi profunzime privirii. In momentul aplicarii melanjul celor doua nuante trebuie sa se intrepatrunda, trecerea trebuie sa fie una naturala. Putem realiza acest efect prin aplicarea fardului mai deschis peste cel mai inchis pe portiunea in care se unesc. Pentru asta una dintre propuneri ar fi fardul Quartet  de la Flormar in nuante de mov - alegerea ideala si pentru un machiaj tip smokey eyes.

 

Cuvintele cheie ale acestui sezon sunt rafinamentul, misterul si romantismul, iar cel mai la indemana truc pe care il avem pentru a ne incadra in atmosfera este machiajul asa ca: lasa-te cucerita de mirajul noilor culori!

Written by