V for Vintage- targ de moda si cultura vintage

Weekend-ul acesta, pe 5 si  6 mai, Sala Dalles a gazduit  cea de a opta editie a targului V for Vintage, targ destinat modei si culturii vintage.

            Targul  aduna la fiecare editie designeri tineri de moda, iubitori si colectionari de obiecte vestimentare si accesorii vinatage, persoane interesate de moda, expozanti de produse cosmetice sau dulciuri organice si bio si foarte multi vizitatori.

            Noutatea editiei a fost introducerea sectiunii de art and deco.

            Tema targului a fost una in stil italian,  La dolce vita, care a pus accentul pe feminitate, seductie si culoare, tema ce a impus si dress code-ul editiei: curajul de a purta culorile.

             Pentru redarea  spiritului italian si a temei La dolce vita nu puteau lipsi doua simboluri ale Italiei: gelateria Venchi si scuterele Vespa care au putut fi admirate la etajul Salii Dalles.

            Trei dintre partenerii evenimentului s-au ocupat de atmosfera si au oferit sesiuni practice vizitatorilor. Astfel Avon a oferit ca  premii instant produse cosmetice si sedinte de machiaj si manichiura, cei de la Maison Esthetique au oferit sesiuni de coafura, iar cei de la Aperol Spritz au organizat Happy Hours cu coktailuri pentru vizitatorii care aveau o pata de culoare portocalie in tinuta lor.

            Targul nu se putea incheia fara o tombola a carei premiu cel mare a fost o rochie de culoare portocalie, unicata si semnata de Fe[Male].

            V for Vintage are loc de doua ori pe an, primavara si toamna. Daca ati ratat acesta editie, cu siguranta nu ar trebui sa o ratati pe cea din toamna, macar pentru a admira obiectele de vintage autentic pastrate cu atata atentie.

          

Written by