O luna pana la Electric Castle: mai sunt doar 5000 de abonamente disponibile

 

  • Au mai ramas 5000 de abonamente pentru a doua editie a Electric Castle Festival

  • Din 15 mai, organizatorii vor pune in vanzare biletele pentru o zi

 

Cluj-Napoca, 18 aprilie 2014. Cu o luna inainte de cea de a doua editie a Electric Castle Festival, organizatorii anunta ca mai sunt disponibile doar 5000 de abonamente. Die Antwoord, Thievery Corporation, Bonobo, Rusko, DJ Fresh, Sasha si ceilalti artisti, care se regasesc pe afisul festivalului, sunt unul dintre motivele pentru care abonamentele au avut o trecere atat de mare la fani. Pretul biletelor de acces pentru cele patru zile de festival este de 190 de lei, iar, din 15 mai, vor fi puse in vanzare si abonamentele pentru o zi, la pretul de 100 de lei.

“Anul acesta, ne-am propus sa fim bigger, stronger, better, am crescut numarul de artisti si ne-am extins cu inca o scena, iar acest lucru a placut fanilor festivalului. Abonamentele pentru cea de a doua editie au inceput sa se cumpere imediat ce am dezvaluit primul cap de afis, Rusko. Vanzarile au explodat, insa, odata cu inchiderea line up-ului, cand am anuntat ca Die Antwoord vor urca pe scena in deschiderea festivalului. Din motive organizatorice si din considerente ce tin de spatiu ne mai permitem sa punem in vanzare inca 5000 de abonamente, de aceea ii sfatuim pe cei care doresc sa vina la castel sa se grabeasca cu achizitionarea biletelor”, a spus Teodor Negrea, directorul festivalului.

Electric Castle va reuni anul acesta peste 130 de artisti care vor concerta, timp de patru zile, pe cinci scene, una dintre acestea fiind destinata exclusiv genului dub-reggae. Festivalul va avea un line-up proaspat, cu multe prezente in premiera pentru Romania si artisti care isi vor lansa noile albume la Castelul Banffy din Bontida. Excentricii de la Die Antwoord, alchimistii „trip-hop-ului” ce formeaza trupa Thievery Corporation, DJ Fresh, Rusko si Sasha sunt vedetele, care vor lua cu asalt scenele amenajate pe domeniul castelului, pentru o editie care se anunta a fi bigger, stronger, better.


Anul trecut, evenimentul a adus 92 de artisti, printre care Morcheeba, Telepopmusik, Stanton Warriors, Feed Me si Dope D.O.D, precum si o serie de trupe romanesti. S-au inregistrat 32.000 de participanti, iar peste 4.000 de persoane au ocupat zona amenajata pentru campare. Echipa de organizare a inclus 600 de persoane, dintre care 370 de voluntari, iar site-ul electriccastle.ro a inregistrat in cele trei zile de festival un trafic zilnic de aproximativ 10.000 de vizitatori unici.

Abonamentele pentru editia 2014 pot fi achizitionate pana in 18 iunie la pretul de 190 de lei pentru toate cele patru zile de festival, iar taxa de campare va fi de 30 de lei. Abonamentele pot fi cumparate de pe eventim.ro, din reteaua Eventim, de la partenerii oficiali ai festivalului, precum si cu ajutorul aplicatiei mobile Electric Castle (iOS si Android).

Pentru informatii suplimentare:

Andi Vanca, PR Officer

tel.: 0733-070-009

email: andi.vanca@electriccastle.ro

www.electriccastle.ro

www.facebook.com/ElectricCastle

 

Written by