O trupa retro cu influente moderne: Moonlight Breakfast isi lanseaza primul album la Teatrul de Vara Herastrau

Moonlight Breakfast este o formatie romaneasca infiintata in anul 2011, care a reusit sa bifeze doua aparitii extrem de importante si mediatizate in vara aceluiasi an:  a cantat in deschiderea Jamiroquai, la concertul Orange Summer Party de la malul Marii Negre si a fost singura trupa romaneasca prezenta la festivalului Summer Well.

Trupa este formata din: Christie (voce), Bazooka (producator, tobe, clarinet, Adita (chitara, keys, sampler) si Printzu (bass, chitara electrica). Membrii trupei caracterizeaza sound-ul lor printr-o mixtura de elemente inedite, fresh, care definesc trupa ca “retroelectro”.

Primul lor single, “Still”, a debutat pe Radio Guerilla in aprilie 2011 si in ianuarie 2012, muzica lor s-a auzit si in Viena, cand la Superfly Fm a inceput sa fie difuzata piesa “Play”.

Pe 19 iulie, la Teatrul de Vara  Herastrau, incepand cu ora 20.30, trupa ii cheama pe toti care vor sa ii descopere la lansarea primului lor album, Shout. Vestea buna? Intrarea este libera, accesul facandu-se pe baza invitatiei Orange: http://www.facebook.com/orangeromania/app_434179076613614.

Cateva dintre piesele trupei Moonlight Breakfast:

Still: http://www.youtube.com/watch?v=qCwJePjF4qs

Play: http://www.youtube.com/watch?v=5QwKgIeNzkw

Shout: http://www.youtube.com/watch?v=b-_GoGSprms

Sursa foto: http://www.facebook.com/events/259016040880519/

Written by