The Wind of Change sufla pentru ultima oara in Romania

The wind of change sufla pentru ultima data in Romania la Zone Arena pe 9 iunie anul acesta. Dupa negocieri care au durat mai bine de un an cei de la Project Events au reusit sa ii convinga pe nemtii de la Scorpions sa includa Romania in Get Your Sting And Blackout World Tour, turneul de ramas bun al scorpionilor. Turneul a inceput la Praga in martie 2010 si se va incheia la sfarsitul anului 2012.

 

Sfarsitul unei bucati de istorie a rock-ului.

Trupa Scorpions s-a infiintat in 1965 si este compusa din Klaus Meine (voce), Rudolf Schenker (chitara), Matthias Jabs (chitara), James Kottak (tobe) si Pawel Maciwoda (bas). Inca de la primult album "Lonesome Crow" lansat in 1972 in Germania, tara natala a trupei si pana la "Sting In The Tail", lansat anul trecut rockeri, cei de la Scorpions s-au bucurat de un succes urias peste tot in lume. In cei peste 40 de ani de cariera muzicala, cei de la Scorpions au scos piese ca Rock You Like A Hurricane (1984), Living For Tomorrow (1989), Wind Of Change (1990), Under The Same Sun (1993) si multe altele, piese pe care le vom fredona impreuna pe 9 iunie la Zone Arena. Cele peste 70 de milioane de albume vandute ii plaseaza pe germani printre monstrii sacrii ai rock-ului alaturi de nume ca Metallica, Guns'n Rosese, Led Zeppelin, Queen si altii.

 

Inca o categorie de bilete epuizata.

Daca aveti de gand sa mergeti pe 9 iunie sa ii vedeti pentru ultima data live pe cei de la Scorpions in Romania a-ti face bine sa va grabiti si asta nu doar din nerabdarea de a va achizitiona pretioasele bilete ci pentru ca organizatorii concetului de la Zone Arena, cei de la Project Events antuntau intr-un comunicat de presa ca pe 18 mai s-au vandut ultimele bilete la categoria de pret 128 lei! Au mai ramas bilete disponibile doar la Tribunele B, C si D, Golden Circlesi Gazon A.

 

 Ziua Z – 9 iunie

Cu ocazia ultimului concert pe care trupa il va mai sustine in Romania, membrii Scorpions vor ajunge in Bucuresti pe 7 iunie, cu un avion privat din Budapesta, urmand ca la aeroport sa fie asteptati de 5 limuzine. Tot cu doua zile inainte de concert, Zone Arena se va transforma in cartierul general al celor peste 110 membri ai staff-ului tehnic al formatiei care promit sa puna la punct unul dintre cele mai frumoase concerte pe care Bucurestiul le-a gazduit vreodata. Asa ca procurati-va biletele cat inca mai exista, scoateti-va de la naftalina tricourile cu Scorpions si hai pe 9 iunie la Zone Arena sa fluieram impreuna refrenul de la Wind Of Change. Ne vedem acolo!

 

 

 

 

Written by