100 % Romanesc – DIVERS CREDIT

Campania „100% Romanesc” va aduce in atentie, in aceasta saptamana, o companie aflata in an aniversar.

DIVERS CREDIT a luat fiinta in anul 2008 si in cei 5 ANI de activitate a reusit sa-si creeze o imagine deosebita in grupul firmelor de consultanta financiara. Avand un portofoliu bogat de produse financiare (credite, leasing, economisire) a reusit sa treaca cu bine anii 2009 si 2010, perioada in care se acordau foarte greu finantari persoanelor fizice si juridice, si si-a consolidat permanent portofoliul de clienti. Reusitele, venite in urma unei munci titanice, cu multe zile petrecute la birou pana tarziu in noapte, au mentinut compania in vremuri in care concurenta, sustinuta de fonduri de investitii straine, s-a dizolvat incet incet.

Anul 2010 a adus in portofoliul DIVERS CREDIT un nou serviciu : Consultanta Imobiliara. In acest fel clientii beneficiaza de servicii complete fara a fi nevoiti sa plateasca comisioane suplimentare. Portofoliul de apartamente si case noi din Bucuresti si Ilfov este prezentat pe portalul imobiliar www.apartamente-case-bucuresti.ro.

Site-ul a fost lansat la finalul anului 2010 si in acest moment inglobeaza peste 70 dintre cele mai bune ansambluri rezidentiale din Bucuresti si zonele adiacente. Informatiile, oferite prin intermediul acestui suport media on-line, sunt prezentate complet, detaliat si sunt insotite de galerii foto ce cuprind  toate momentele pe care le traverseaza o constructie noua pana la Petrecerea de Casa Noua.

In mai putin de 2 ani www.apartamente-case-bucuresti.ro a urcat in Top 3 portaluri imobiliare dedicate Bucurestiului si zonelor rezidentiale adiacente si, de anul acesta, se bucura de aprecierea concurentei care lanseaza servicii si site-uri cu nume asemanatoare. Acest lucru este cu adevarat imbucurator, daca tinem cont de proverbul : Concurenta naste Progres.

Anul 2013 este cu adevarat unul special pentru DIVERS CREDIT. Aniversarea celor 5 ANI de viata este un moment de bucurie si, in acelasi timp, a obligat compania sa faca inca un pas mare pe scara dezvoltarii durabile: dezvoltarea imobiliara.

Activitatea de dezvoltare imobiliara a presupus, pentru inceput, managerierea unui proiect de dezvoltarea imobiliara (vezi aici detaliile proiectului) finantat de un grup de investitori privati.

Incepand cu luna august a acestui an DIVERS CREDIT va incepe constructia primelor case sanatoase din Zona Metropolitana Bucuresti. La constructia celor 4 case va fi utilizata o caramida, produsa in Romania, care are proprietati termodinamice deosebite. Peretii exteriori vor avea 46 de centimetri grosime si, ATENTIE, nu se vor mai placa cu polistiren.

Aceasta alegere a fost motivata de managerul Divers Credit : ” Ne-am consultat cu foarte multi specialisti in constructii rezidentiale si toti si-au exprimat aceeasi opinie : peretele casei trebuie sa respire. Asadar am cautat o solutie pentru a elimina aceasta anvelopa (cauciuc) obtinuta prin reciclarea unor deseuri petrochimice care nu face decat sa izoleze total interiorul casei de mediul inconjurator si astfel sa creeze conditiile perfecte pentru aparitia condensului si, implicit, mucegaiului daca locuinta nu este foarte bine aerisita zilnic.

Proiectul va fi lansat in cadrul Targului Imobiliar PROJECT EXPO, partenerul de incredere al Divers Credit pe tot parcusul celor 5 ANI de existenta. Evenimentul va avea loc in perioada 12-14 iulie 2013 la Sala Palatului. Premiul acordat tuturor celor care vor achizitiona o locuinta din portofoliul Divers Credit, in parteneriat cu Revista National Magazin, il puteti afla accesand articolul : http://www.national-magazin.ro/rezidential/national-magazin-sustine-familiile-tinere-1554.

Succes DIVERS CREDIT ! Succes CASELOR SANATOASE !

 

Written by