Adauga 4Femina in bagajul tau pentru vacanta

A inceput perioada estivala, cand toata lumea pleaca in vacante la mare sau la munte, in Romania sau in strainatate. In acest anotimp, doamnele vor sa ia nota maxima la proba costumului de baie si  s-a dovedit ca in aceasta perioada a anului cuplurile sunt mai active din punct de vedere sexual. Vacantele romantice sau dorinta tinerilor de distractie reprezinta un prilej bun sa discutam despre mijloacele de protectie si despre cum ne putem feri de efectele neplacute generate de pilulele contraceptive. In Romania, cele peste 1 milion de femei care iau anticonceptionale se pot confrunta cu efecte secundare care sa le faca sa nu se simta prea bine in corpul lor. Femeile care folosesc anticonceptionale, dar si cele care doresc sa aleaga acesta metoda contraceptiva, pot beneficia de 4Femina – un supliment alimentar ce protejeaza si inlatura efectele secundare generate de contraceptia orala. Este vorba despre un produs destinat sa le faca sa se simta mult mai in siguranta, mult mai increzatoare si lipsite de griji atunci cand folosesc contraceptive orale.

Ce face acest supliment pentru frumusete si sanatate, deci si pentru un look perfect chiar si in costum de baie?

 4Femina contine acid folic, crom, guarana, pulbere de anghinare, extract de urzica si de ceai verde si cu doar un comprimat pe zi, efectele secundare ale anticonceptionalelor sunt contracarate. Toate femeile isi doresc sa fie mai suple, iar acest supliment ajuta la eliminarea apei din organism si, astfel, dispare senzatia de maini si picioare umflate.

Este foarte important de stiut ca  4Femina inlatura efectele secundare ale anticonceptionalelor fara sa influenteze efectul contraceptiv al acestora! Cu siguranta, o stare de bine si o silueta frumoasa sunt binevenite acum, cand doamnele merg la mare, la piscina, sau se imbraca mai sumar, din cauza temperaturilor ridicate. Trupurile sunt expuse tot mai mult si fiecare femeie vrea sa arate cat mai bine. Oricine merita acest lucru, iar 4Femina este un ajutor de nadejde!

Pret recomandat: 17 lei

Written by