Remedii naturale pentru intarirea sistemului imunitar

Vremea de afara este perfecta pentru lenevit in casa, baut un ceai delicios si lecturat o carte buna. Insa trebuie sa mergem zilnic in diferite locuri, sa intram in contact cu diferite medii, iar cel mai important este sa avem un sistem imunitar pregatit oricarei provocari.

 

Vitamina C, o comoara pentru sanatate

Fie ca preferam sa o asimilam din lamaie, brocolli sau ardei, fie ca avem alte surse, vitamina C este un nutrient foarte important care intareste sistemul imunitar. Ne ajuta enorm sa luptam impotriva racelii si gripei si ne ofera si energie. Adaugata in cafea, amelioreaza si durerile de cap.

 

Mai putin zahar, mai multa miere

Este stiut faptul ca zaharul este un dusman al sanatatii, este cancerigen si adauga kilograme in plus siluetei noastre. Pe langa aceste dezavantaje, compromite sistemul imunitar explicatia fiind ca interfereaza cu absorbtia vitaminei C. Asadar, putem opta fie pentru zahar brun sau delicioasa miere de albine.

 

Sport, sport, sport!

Miscarea este ignorata in zilele noastre. Aruncam vina pe programul de birou sau de multe ori nu mai avem energie sa ajungem la sala, ideea este ca nu facem suficient sport. Prin sport, in orice forma a sa, eliminam si kilogramele in plus, elminam si toxine si intarim si sistemul natural de aparare al organismului. Dobandim si o conditie fizica de invidiat si ne pastram si tonusul muscular. Numai avantaje!

 

Nu este greu sa avem un stil de viata fara vicii, fara scuze, si cu mai multa activitate fizica. Ne trebuie o farfurie plina de vitamine, o cana plina de energie si multa dorinta!

Written by