Prietenia in secolul nostru

Ne grabim, fugim de noi si de sentimente. Oamenii nu mai stiu sa se bucure de lucrurile mici si asa isi dau seama ca la cea mai mica cearta au un bagaj de frustrari care este mai mare decat cel de realizari.

Alergam dupa bani, ne lasam gandurile in locuri nu foarte bune si apoi ne intrebam de ce nu simtim nicio realizare. Suntem ametiti si aiuriti de probleme iar acul ceasului ticaie si ne arata cum trece si noi numai tineri nu mai ramanem.

Toti se claxoneaza, toti se injura iar telefonul este numai pentru probleme de serviciu. Da, este un secol in care putem castiga usor, putem gasi modalitati de a avea conturi frumoase insa nu avem sanse in ceea ce priveste superficialitatea si calitatea oamenilor. Din ce in ce mai multi oameni de joase standarde, de proaste idei despre viata si care prefera sa te jigneasca decat sa asculte un om si sa ii ofere un sfat.

Solidaritatea nu mai este ce a fost. Nici prietenia. Toata lumea vede interesul, isi zambesc si se intorc la gandurile lor de a face profit in viata, din orice, oricand.

Tocmai de aceea este important sa ne pastram prietenii pe care ii avem, sa ne bucuram de ei si sa ii pretuim.

Written by