RACE TO NATURE Trail & Family Run

Descoperiti natura si misterele sale la RACE TO NATURE Trail & Family Run, in padurea Caldarusani! 

Competitia va avea 34 de podiumuri pentru castigatori si o tombola cu premii ce constau in 3 bratari fitness MiVia™

Pe 28 mai 2017 va asteptam in mijlocul naturii pentru a va bucura de curse de alergare pe carari inundate de razele blande ale soarelui si poteci serpuite printre copaci, intr-o atmosfera plina de energie si distractie. Cea de a 3-a editie a concursului RACE TO NATURE Trail & Family Run, din seria evenimentelor RUNFEST, este gata sa ofere oricarui iubitor de miscare aventura pe care si-a dorit-o in rezervatia Gradistea – Caldarusani – Dridu, din apropierea Capitalei.

Competitia organizata de MPG va testa abilitatile sutelor de concurenti in alergare pe teren denivelat, fara diferente mari de nivel, pe trasee variate: Kids – 2,5 km; Scurt – 5 km, care inseamna doua ture efectuate pe traseul de 2,5 km; Standard – 10 km; Epic – 21 km, proba de semimaraton in care isi vor demonstra rezistenta cei care au implinit 14 ani, de la nivelele Amatori si Elite.

Pentru a se bucura toti concurentii in voie de miscare, starturile vor fi separate. Astfel, duminica, 28 mai, la ora 09:00 vor pleca in curse alergatorii inscrisi la traseele Kids – 2,5 km si Scurt – 5 km, iar de la ora 10:30 se va da startul pentru participantii de la Standard – 10 km, urmati la 5 minute distanta de cei care vor concura la Epic – 21 km.

Daca inca nu v-ati rezervat locul la RACE TO NATURE Trail & Family Run, mai aveti sansa sa o faceti pana miercuri, 24 mai, ultima zi de inscriere. Inregistrarea in competitie se face exclusiv online pe platforma www.runfest.ro, iar pentru acces direct click aici.

Toata desfasurarea de forte va avea loc la marginea localitatii Sitaru, comuna Gradistea, iar cursele vor fi in padurea Caldarusani, intr-un cadru natural de poveste. Situata in sud-estul tarii, in judetele Ilfov si Ialomita, aceasta arie avifaunistica suprapusa sitului Natura 2000 – Gradistea – Caldarusani – Dridu, este o incantare pentru ochi cu rauri, mlastini, lacuri, paduri si pajisti cu flora si fauna salbatica adapostind diferite specii de pasari rare. In vecinatatea sa gasiti monumente istorice, situri arheologice si lacasuri de cult.

Pe langa desfasurarea evenimentului in aceasta locatie noua, v-am pregatit o atftmosfera grozava la zona de Start/Finish unde va veti bucura atat de serviciile de organizare la un nivel ridicat oferite de echipa MPG, dar si de zone de relaxare si de joaca pentru cei mici. Dupa ce au trecut linia de Finish, toti copiii se vor putea distra  intr-o zona special amenajata pentru ei cu sprijinul Carousel Events, care iubeste evenimentele inedite si muta pentru o zi distractia din Divertiland Playland in natura.

Pentru cei mai rapizi dintre concurenti am pregatit 34 de podiumuri de concurs si premii atractive. Castigatorii curselor competitive de la proba de semimaraton, de la nivelul 1, masculin si feminin, vor fi rasplatiti cu premii in bani, medalii si diplome, iar concurentii de peste 18 ani vor primi si o sticla de sampanie. Pentru a vedea categoriile de premiere va rugam click aici.

La finalul evenimentului, toti alergatorii inscrisi la curse au ocazia sa castige in cadrul unei tombole 3 bratari pentru fitness MiVia™ Essential 350, puse la dispozitie de Mio Technology, sponsor al sistemului RUNFEST.

Cea de a 3-a editie a competitiei RACE TO NATURE Trail & Family Run este sustinuta de partenerul oficial Carrefour si de sponsorii oficiali Barilla si Bucovina, precum si de sponsorii iNES Group, Ursus Cooler, GoldNutrition, MiVia si Carousel Events cu Divertiland Playland. Evenimentul beneficiaza de sprijinul Running Warehouse Europe, in calitate de partener shop, dar si al partenerilor: Asociatia Club Sportiv  “Zsolt Gyöngyössy”, Brigada de Voluntari, ASVSU, Eventhor, Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si Romsilva.

Sustin competitiile de alergare RUNFEST si ne ajuta sa comunicam si sa va informam in permanenta Kiss FM, partenerul media oficial al sistemului de alergare, partenerul de recrutare eJobs, alaturi de partenerii media principali, National Magazin, INGA Media, Libertatea si de partenerii media: Comunicatedepresa.ro, Ro Club Maraton, revista Alerg.ro, Biciclistul.ro, Asociatia Bucharest Running Club, Orasulm.eu, Romania Pozitiva, 4RUN.ro, IReporter.ro, Edu-news.ro, Insport, Sports Planner, Bike FM, SportPici.ro si blogurile CarmenAlbisteanu.ro, IubescSportul.ro, 36fit.com, Chineata.ro si 188bpm.com. Itsy Bitsy FM sustine cursele Family, la care cei mici pot concura impreuna cu parintii.

Calendarul RUNFEST 2017 numara in prezent 6 competitii in prezent, dedicate in special amatorilor, asadar fiecare persoana poate alege sa isi manifeste libertatea de miscare la aceste evenimente.