A inceput Salonul Auto 2012

Astazi s-a deschis Salonul International Auto-Moto Bucuresti (SIAMB) 2012.
Intre 4 si 8 aprilie, in Piata Constitutiei, SIAMB aduce peste 65 de participanti din domeniul auto – reprezentand automobile, motociclete, biciclete, accesorii, piese de schimb, utilaje si solutii tehnice pentru service si cosmetica auto, scoala de soferi, asigurari etc.

In cele cinci zile de expozitie auto-moto, salonul ofera publicului cateva evenimente si aparitii noi in lumea auto: noul model Mercedes A-Class, prezentat in premiera la Salonul Auto Geneva 2012; modelul Opel Ampera va fi prezentat in premiera nationala – Ampera fiind declarata “Masina Anului 2012 in Europa”; prezenta constructorului britanic Caterham – automobile sport de strada (automobilele Caterham sunt produse in serie limitata – 12 masini au fost repartizate pentru piata romaneasca, in 2012); publicul va putea vedea si noul monopost Formula 1 al echipei Caterham F1 – alaturi de invitati-surpriza din staff-ul tehnic.
O alta premiera nationala o reprezinta pickup-ul Isuzu D-Max.
Cat priveste segmentul de moto, SIAMB strange in acelasi loc firme ca: Ducati, Triumph, Bombardier, Suzuki, Kawasaki sau Yamaha.
Alaturi de aceste modele, la salon sunt prezenti si ceilalti constructori auto consacrati, insa lipsesc grupul Renault, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, BMW si Audi.

SIAMB mai pregateste oferte promotionale de cumparare ale modelelor expuse, concerte, tombole, iar primii 3.500 de vizitatori care locuiesc in sectorul 5 (sectorul care gazduieste salonul) au intrarea gratuita.

Programul de vizitare a SIAMB este:

Miercuri (4 aprilie), intre 12:00 si 20:00
Joi (5 aprilie) – Sambata (7 aprilie), in 10:00 si 20:00
Duminica (8 aprilie), in 10:00 si 18:00.

Evenimentul este transmis live! si pe internet: www.siamb.ro.

In perioada 4-8 aprilie va fi interzisa parcarea in Piata Constitutiei.

Traficul va fi ingreunat in tot centrul Bucurestiului din cauza unui numar foarte mare de vizitatori ai SIAMB.

In plus, traficul va fi complet inchis in zilele de 7 si 8 aprilie in zona dintre Piata Constitutiei si Cheiul Dambovitei, unde va avea loc Atomic Drift Cup, competitie ce reprezinta startul

Campionatului European de Drift.
Pentru un acces facil la salon, organizatorii indeamna publicul sa vina cu Metroul pana la statiile Unirea sau Izvor, mijloacele RATB sau taxiurile care vor avea acces pana in dreptul intrarii la SIAMB. Tot aici va fi si o statie permanenta de taxiuri, special amplasata pentru vizitatorii.

Pretul biletului de intrare SIAMB 2012 este 15 lei.


FOTO: Victor Georgescu

 

 

Written by