Anchor Retro American Muscle Cars, expoziție de mașini americane în București

Bucuresti, 30 mai: Retromobil Club Romania organizeaza, impreuna cu Bucuresti Mall si Game World Romania, Retro American Muscle Cars, expozitia automobilelor istorice americane ce va avea loc sambata, 31 mai, intr-o zona special amenajata din parcarea Bucuresti Mall.

 

Peste 80 de automobile si motociclete americane au fost confirmate la acest eveniment, organizatorii fiind nevoiti sa extinda spatiul destinat expozitiei Retro American Muscle Cars datorita inscrierii unui numar mult mai mare de participanti decat cel estimat initial.

 

Printre acestea,  vor fi expuse in cadrul Retro American Muscle Cars  adevarate simboluri ale industriei auto din Statele Unite: Buick Master Coupe 1930, Plymouth P6 1936, Cadillac Eldorado 1938, Chevrolet Impala Convertible 1962, Pontiac Parisienne 1967 si renumitul Ford T 1926.

 

Desi acest eveniment este o premiera in Romania am constatat cu multa bucurie ca participarea a depasit considerabil asteptarile noastre si ca astfel vom putea oferi vizitatorilor posibilitatea de a admira o mare parte dintre masinile si motocicletele care au facut istorie in Statele Unite ale Americii.” a declarat domnul Florian Marin, Vice Presedinte al Retromobil Club Romania, unul dintre organizatorii evenimentului.

 

Pasionatii de masini, impreuna cu toti cei care vor sa priveasca de aproape aceste automobile devenite adevarate simboluri americane, sunt asteptati sambata, 31 mai, in parcarea Bucuresti Mall, intre orele 15:00 – 23:00. Organizatorii evenimentului au mai pregatit si alte surprize, atat participantii, cat si vizitatorii urmand sa ia parte la o serie de concursuri si tombole cu premii.

 

Accesul vizitatorilor este gratuit si se poate face din Calea Vitan sau din Calea Dudesti.

 

Despre Retromobil Club Romania

 

Asociatia nationala a posesorilor si restauratorilor de vehicule istorice, Retromobil Club Romania, a luat fiinta in primavara anului 1998 si are statutul de Autoritate Nationala F.I.V.A., Federatia Internationala a Vehiculelor  Istorice. Printre evenimentele din 2014 se numara Retro Parada Primaverii/Toamnei, Concursul de Eleganta Sinaia si Raliul Carpati Retro. In prezent, Retromobil Club Romania numara 690 de membri, organizati in 23 de filiale judetene/regionale.

 

Despre Bucuresti Mall

 

Bucuresti Mall face parte din Grupul Anchor, prezent in Romania din 1997, unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata, prin portofoliul de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri. Pe langa Bucuresti Mall, Grupul Anchor mai detine centrul comercial Plaza Romania, Anchor Plaza, prima cladire de birouri clasa A integrata cu un centru commercial si InCity Residences. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro.

 

 

Despre Game World Romania

 

Game World Romania este una dintre companiile reprezentative pe piata centrelor de divertisment, avand ca domeniu de activitate organizarea si exploatarea salilor de jocuri electronice. Compania este prezenta in Bucuresti si alte 5 orase importante din tara: Cluj-Napoca, Constanta, Brasov, Sibiu, Alba Iulia. Game World Romania are 11 sali de jocuri si peste 720 de posturi de joc. In 2014, Game World sarbatoreste 15 ani de activitate in Romania.

Written by