Aniversare la palat

 

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, a implinit ieri 31 de ani,  aniversare pe care a celebrat-o departe de ochii presei si ai curiosilor care ar vrea sa o vada mai mult pe Ducesa de Cambridge, insarcinata cu viitorul mostenitor al Coroanei britanice.

            Potrivit palatului St. James, ducesa de Cambridge a sarbatorit evenimentul "intr-un cadru privat", in casa pe care cuplul princiar o detine pe Insula Anglesey din nordul Tarii Galilor, aflata in apropiere de baza Royal Air Force, unde a fost repartizat printul William, scrie Mediafax.

La peste un an si jumatate de la nunta lor somptuoasa, printul William si sotia sa Catherine au anuntat, pe 3 decembrie, ca urmeaza aiba primul lor copil, viitorul mostenitor al tronului Marii Britanii, iar aceasta veste era asteptata cu infrigurare si speranta de multe luni de intregul regat.

 William, fiul printului Charles si al printesei Diana, al doilea in ordinea de succesiune la tronul britanic, s-a casatorit cu Kate Middleton pe 29 aprilie 2011 la Londra, in cadrul unei ceremonii somptuoase, care a fost urmarita de aproximativ 2 miliarde de telespectatori.

 

Written by