Asociata Sport pentru Viata si compania La Fantana dau startul unui nou program de responsabilitate sociala

Compania La Fantana și Asociația Sport pentru Viața demareaza un program de responsabilitate sociala dedicat copiilor din centre de plasament.(Bucuresti, 24 iulie 2012) Programul este realizat cu ajutorul utilizatorilor de dispozitive Power Down, dispozitiv oferit de La Fantana clienților sai pentru reducerea consumului de energie. 10% din veniturile obținute de La Fantana prin comercializarea dispozitivelor Power Down sunt direcționate catre Asociația Sport pentru Viața, contribuind astfel la promovarea sportului, creșterea increderii in sine și dezvoltarea abilitaților motrice ale copiilor din centre de plasament.

Campionatul Zambetelor

Campionatul Zambetelor – primul eveniment al programului de responsabilitate sociala- va avea loc joi, 26 iulie, intre orele 9:30-11:30, pe Stadionul Federației Romane de Atletism. Evenimentul va include activitați și probe sportive ce se vor incheia cu o festivitate de premiere in cadrul careia copiii vor primi diplome semnate de Gabriela Szabo și premii. „Este important ca acești copii sa invate de mici ce inseamna sanatatea, cat de valoroasa este ea si ce trebuie sa faca pentru a avea grija de corpul si de mintea lor. Fiecare contribuție adusa conteaza și orice lucru mic poate face o schimbare in viața acestor copii. Ne dorim ca acest program sa continue și ca acești copii sa capete incredere in ce pot face in viitor”  a declarat Gabriela Szabo.

Activitați viitoare

Asociația Sport pentru Viața și Compania La Fantana au ca principal obiectiv organizarea a 3 astfel de evenimente pana la sfarșitul anului 2012. Cele 2 companii au un istoric indelungat de colaborare, La Fantana fiind un sponsor constant al proiectelor și evenimentelor Asociației Sport pentru Viața.

Despre Asociația Sport pentru Viața

Sport pentru Viata (SPV) este campania sociala demarata in 2006 de campioana Gabriela Szabo, cu mesajul “Corpul omenesc este construit pentru miscare”. Campania urmareste sa traga un semnal de alarma asupra problemei sedentarismului, sa constientizeze, sa informeze si sa educe publicul din Romania asupra importantei miscarii sportive. Printre proiectele cele mai reprezentative se numara: Arenele de Joaca, Sportur, Cupa 1 .

Despre La Fantana

La Fantana are o istorie de peste 10 ani in Romania si in prezent este lider de piata pe segmentul serviciilor complete de aprovizionarea cu apa in sistem watercooler si purificator, atat pentru companii, cat si pentru mediul rezidential. Grupul La Fantana numara in prezent peste 720 de angajati in Romania si  Serbia, doua unitati de imbuteliere in Romania (una la Bucuresti si una la Talmaciu) si o unitate de imbuteliere la Mitrovo Polje, in Serbia. La Fantana deserveste in Romania un numar de peste  33.000 de clienti companii si institutii iar numarul watercoolerelor instalate este de  67.000 nivelul intregii tari.

 

Written by