Club Indie, locul muzicii bune

 

Vineri, 14 decembrie, intr-o atmosfera linistita si departe de gerul de afara, in Clubul Indie, situat pe strada Inisor nr. 2, putem asculta muzica buna.  Intr-o atmosfera lejera, clubul isi asteapta cu caldura musafirii.

La aburii unui vin fiert este sa o placere sa asculti formatia ce este gazduita de acest club, Emisia 2. Este o trupa originala care a inteles ideea de diferit, de muzica buna, departe de industria actuala care lasa de dorit.

Felix Dumitrescu, unul dintre membrii formatiei, intrebat ce inseamna pentru el Emisia 2 a declarat:

“Noi suntem 4 in aceasta formatie, insa avem colaboratori.  Noi am mai cantat in diverse formule. Eu sunt preparator Universitar la Facultatea  de Teatru, de acolo ii stiu pe baieti”.

Cat e de greu sa va promovati in contextul actual al muzicii din Romania?

Nu stiu pentru ca nu vreau sa incerc. Nu vreau sa intram in acest showbiz, vreau doar sa cantam bine, mergem pe calitate nu cantitate.  Niciunul nu a facut toata treaba aceasta pentru bani, o facem din pasiune.”

Care este profilul unui consumator al muzicii voastre?

“Apreciaza calitatea, si este original in gandire. Emisia 2 imbina umorul cu originalitatea, si fiecare piesa este scrisa cu atentie si multa creativitate.”

Ce mesaj aveti pentru cei care va asculta?

Sa nu piarda timpul in mall-uri si sa vina la noi la concerte. Si sa nu uite ca saptamana viitoare, ii asteptam la un concert caritabil, la care va fi prezent Dan Bordeianu, Dana Dorian, Alina Dinca si alti invitati. Intrarea este 10 lei iar banii vor fi donati unui cantaret al strazii. Va asteptam!”

Dan, alt membru al trupei a declarat ca “ spiritul formatiei noastre nu este pentru oamenii formali, ci pentru cei relaxati si care inteleg mesajul nostru. Eu cand am intrat in trupa, m-am simtit foarte bine cu ei, a fost o sincronizare perfecta. Iar pe fanii nostri ii asteptam la concerte si sa se distreze alaturi de noi”.

Written by