Despre Lady TolkaLot numai de bine

Ei da, probabil cum bine ii spune si numele fata aceasta vorbeste mult, extrem de mult. Dar nu enervant si insuportabil. Nu!  O face placut, iar singurul motiv pentru care ceilalti o lasa sa vorbeasca este pentru ca spune lucruri incredibil de interesante ( si la limita penibilului uneori ). Fiecare cuvant al sau alcatuieste o poveste, iar ceea ce pateste ( uimitor, dar ZILNIC ) este demn de o comedie ( ati vazut The Big Bang Theory? ). Dupa ce am cunoscut-o m-am gandit serios sa fac un film despre viata acestei Lady sau poate sa scriu o carte, de ce nu? In fond daca l-as pune pe Orlando Bloom in rolul principal cu siguranta ar iesi scantei. 

Pana atunci insa ma multumesc sa ma amuz  cu/de pataniile ei….Fiind multe inseamna, dupa calculele mele, ca voi avea o doza asigurata de ras in fiecare zi. 

Dar hai sa o si descriu un pic sa fie tacamul complet. Ei bine, LadyTolkaLot este o doamna prezentabila, cu ochii caprui si o statura miniona. Are cateva suvite rebele si o pasiune enorma pentru a intra in cele mai penibile situatii. Cand nu rade scrie, cand scrie asculta muzica, cand nu le face pe niciuna mananca porumb, iar in cele mai multe cazuri sta si se joaca o chestie destul de  enervanta cu un om care ii face probleme vecinului sau. Mai spun ca este singura persoana asupra careia Coca-Cola are efect, la modul ca nu doarme, se agita si vorbeste mai mult (Da! Se poate si mai mult).

Lady TolkaLot va avea rubrica ei si povestiri zilnice. Noi le-am spus "Pilde de birou" si le-am impartit pe episoade…Pana la urma am lasat si cartea si filmul pentru un serial de toata frumusetea. De luni o veti putea urmari si va veti putea amuza de tot ceea ce face si tot ceea ce pateste…surprinzator, dar un job intr-un birou poate fi amuzant atunci cand ai langa tine oameni care iti fac ziua mai buna. Iar multe din ceea ce va descrie sunt lucruri prin care trecem, carora nu le dam importanta. 

Inchei aici, dar nu inainte sa ii spun ca postul ii este dedicat in intregime ( Scuza-ma mi Lady ca am uitat sa te prezint inainte !). 

Amuzament placut!

Written by