Din Dragoste pentru Pitici – Satul Copiilor

Campania inceputa in data de 09.12.2013 a reusit sa adune suficiente alimente, hainute si jucarii care au ajuns la cei 40 de copii aflati in grija echipei de educatori, adevarati modelatori de caractere, din cadrul SOS Satele Copiilor.

Centrul reuseste in fiecare an sa ajute o parte dintre copii aflati in centrele de plasament din tara. Cei mai norocosi, selectati pe baza unor criterii obiective, primesc asistenta sociala si educatie in centrele aflate in Bucuresti, Iasi si Sibiu iar intreaga activitate a personalului urmareste mentinerea si intarirea legaturilor cu familia si societatea.  

Activitatea acestui centru a luat fiinta cu ani in urma la initiativa unui medic cu suflet nepereche care a avut puterea de a invinge greutatile vietii de orfan.  (Accesati site-ul oficial al SOS Satele Copiilor – click aici)

Echipa National Magazin va invita sa fiti alaturi in viitoarele actiuni similare, Din Dragoste pentru Pitici, si va ureaza Sarbatori Fericite !

 

vezi articolul de la debutul campaniei – click aici 

 

NU UITA !  Da-ne un Like pe Facebook si creaza-ti  cont pe National Magazin si vei fi permanent la curent cu stadiul campaniei dar si cu noi informatii din Cultura si Mediul de Afaceri.

Written by