Flacari si gheata pe scena Salii Palatului: LACUL LEBEDELOR in interpretarea The Imperial Ice Stars

 

83 dintre cei mai mari patinatori ai lumii vor lua cu asalt Sala Palatului pe 2 februarie 2013, transformand scena intr-un adevarat patinoar in care muzica din Lacul Lebedelor va rasuna pana in cel mai ascuns colt!

The Imperial Ice Stars, trupa de balet care a performat in fata a peste 4 milioane de oameni, pe cinci continente, inscrie Bucurestiul pentru prima oara pe harta evenimentelor lor! The Imperial Stars a urcat pe cele mai mari scene ale lumii, de la Royal Albert Hall si Sadler’s Wells Theatre in Londra, pana la Esplanade Theatre in Singapore si Montreal’s Place des Artes.

Coregrafia inovativa si spectacolul de prima clasa sunt doar doua dintre argumentele care recomanda acest show grandios. Flacari pe gheata si jocuri de lumini insotesc balerinii care au castigat de-a lungul timpului peste 250 de medalii. Dintre acestia fac parte Evgeny Platov, dublu campion olimpic si de patru ori campion mondial, Alexei Nemov, de patru ori campion olimpic la gimnastica si perechea Albena Denkova si Maxim Staviski, campioni mondiali pentru mai multi ani la patinaj. Impreuna vor duce spectacolul catre noi culmi, transformand Lacul Lebedelor intr-un dans in care pasii si figurile sunt parca rupte din alta lume. Nu vor lipsi salturile care i-au facut campioni pe balerini, acrobatii care in mod normal isi au locul intr-un campionat olimpic; toate acestea intr-un decor in care se impletesc jocuri de lumini, efecte speciale care includ zbor, foc pe gheata, zapada, ploaie… dar si magie sau proiectii care vor purta fiecare spectator in lumea printeselor din Rusia.

Libretul baletului este unul dintre cele mai cunoscute si a fost pus in scena pentru prima data in 1877, in Moscova, la renumitul Teatru Bolsoi, avand ca sursa de inspiratie o veche legenda rusa. Povestea vorbeste despre transformarea unor printese in lebede de catre un vrajitor rau al carui blestem poate fi spulberat doar de iubirea unui print.

Dar poate cel mai important este spectacolul patinatorilor care au inventat pentru acest balet figuri care nu au mai fost executate niciodata, atat de complexe incat nu au nici macar un nume. Fiecare dintre cei care se afla pe gheata a inceput sa patineze la varsta de 3-4 ani si repeta 9 ore pe zi, 6 zile pe saptamana. Pentru acest spectacol ei vor imbraca peste 110 costume, toate create de designeri rusi coordonati de Albina Gabueva, cea care creeaza costumele si pentru celebrul Balsoi Theatre.

Fondata in 2004, trupa a reusit ca doar in cativa ani sa devina una dintre cele mai celebre din lume si mai mult de atat, a reusit ca prin dansul inovator sa dea o alta interpretare muzicii si baletului clasic, aducandu-i o stralucire pe care creatorii originali nu visat-o niciodata.

The Imperial Ice Stars va veni pentru prima oara in Romania si promite un show grandios, un spectacol unic. Biletele sunt disponibile de marti, 12 iunie 2012 si pot fi cumparate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro.

     Preturile BILETELOR sunt:

– 300 lei categoria VIP

– 250 lei categoria 1

– 200 lei categoria 2

– 150 lei categoria 3

– 100 lei categoria 4

–   50 lei categoria 5

 

Spectacolul „LACUL LEBEDELOR” in interpretarea The Imperial Ice Stars va avea loc pe 2 februarie 2013 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events. Project Events este o companie specializata in organizarea de evenimente, ce s-a evidentiat prin sirul de evenimente desfasurate sub emblema CARIEREdeSUCCES si prin punerea in scena a unor spectacole si concerte la care au fost invitati artisti de renume precum Scorpions, Lara Fabian, Michael Flatley’s Lord of The Dance, Demis Roussos, Jose Carreras, OST Fest.

Written by