In culisele organizarii evenimentelor

 

Cursurile de specializare au devenit ceva la indemana oricui, mai ales in conditiile in care cautarea unui job a devenit pentru majoritatea tinerilor o cursa fara final. In acest context, un nou tip de training isi face loc pe piata romaneasca! Astfel, oricine are ozacia sa patrunda impreuna cu Ionut Tunaru in culisele organizarii evenimentelor, in perioada 18-19 Ianuarie 2014 in Bucuresti la sediul Management & Training Solutions.

Studentii vor avea ocazia sa cunoasca metodele si instrumentele unui management performant al evenimentelor, iar pe langa deprinderile teoretice li se va oferi si ocazia de a participa activ la organizarea unor concerte de mare rezonanta.

 

Conform statisticilor, industria evenimentelor in Romania si-a dublat valoarea in ultimii ani. 250 de milioane de euro castiga anual tara noastra din concerte, competitii sportive, manifestari culturale si conferinte. Cursul se adreseaza celor care doresc sa isi inceapa o cariera in Event Management, celor care sa isi dezvolte propria afacere in domeniu sau care au nevoie sa organizeze evenimente pentru compania in care activeaza sau pentru clientii companiei.

 

Ionut Tunaru este considerat un ”problem-solver”. Este gata sa isi asume orice task, indiferent de complexitatea sa. In 2008, dupa ce a coordonat echipa de voluntari din cadrul Summit-ului NATO, a fost recomandat uneia dintre cele mai importante firme din domeniul organizarii de evenimente din Romania pentru a recruta si coordona echipa de voluntari pentru cel mai mare festival de muzica din Romania – B’estfest. Facand asta a realizat ca ar avea abilitatile necesare pentru a dezvolta o echipa care ar putea participa la toate evenimentele mari din Romania si nu numai.

Astfel, a avut ambitia de a pune bazele unei mari asociatii nonprofit ce se ocupa cu organizarea evenimentelor, asociatie care in prezent numara 900 de membri oficiali – Brigada de Voluntari. Astfel, a participat activ la organizarea celor mai importante evenimente din Romania, printre care: B’Estfest (2008-2013), Madonna, Shakira, Sting, Depeche Mode, Roxette, Bon Jovi, Sonisphere, Rock the City, SummerWell, Scorpions (Cluj Arena), Red Hot Chilli Peppers, Sensation White, Cirque du Soleil, Aerosmith, Linkin Park, Hurts, Semimaraton, U2 360 Tour – Istanbul, Sziget Festival – Ungaria (2009 -2011), Spirit of Burgas Festival (Bulgaria), Black Sea Energy Forum (2009), si multe altele.

In anul 2010, Ionut devine Project Manager pentru Let’s do it Romania, iar in 2011 accepta un job in domeniul organizarii de evenimente si anume manager de productie la firma Project Events. In cadrul firmei Project Events a fost manager de productie la evenimente precum: OST Fest, Julio Iglesias, Lord of the Dance ( turneu national), Andrea Bocelli, Jose Carreras, Scorpions, Megadeth, Lara Fabian, Bonnie Tyler, BZN etc. De asemenea, anul 2013 a fost inceputul colaborarii cu RockStadt Extreme Fest, tot pe pozitia de manager de productie.  

 

NEAPARAT !  Da-ne un Like pe Facebook si creaza-ti  cont pe National Magazin si vei fi permanent la curent cu stadiul campaniei dar si cu noi informatii din Cultura si Mediul de Afaceri.

Written by