Incepe Festivalul de Teatru Toma Caragiu

 

Teatrul “Toma Caragiu” din Ploiesti organizeaza in perioada 9-13 noiembrie 2011 prima editie a Festivalului de Teatru “Toma Caragiu”, la Ploiesti.
Evenimentul este organizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Ploiesti si Ministerul Culturii.
Festivalul se va desfasura in mai multe locatii ploiestene, precum: Teatrul “Toma Caragiu”, Casa de Cultura a Sindicatelor, Winmarkt Grand Center, Cinema Premiera, Sala de Conferinte a hotelului Prahova sau Pub-ul fostului campion mondial la box Leonard Doroftei.
Spectacolele vor fi sustinute de diferite teatre din tara, ca: Teatrul National Bucuresti, Teatrul ACT, Teatrul National “Radu Stanca” Sibiu, Teatrul de Comedie Bucuresti, Teatrul Odeon Bucuresti si Teatrul “Toma Caragiu” Ploiesti.
Afisul festivalului consemneaza prezenta unor actori precum: Marian Ralea, Victor Rebengiuc, Horatiu Malaele, Carmen Tanase si alti actori, impreuna cu echipa de actori a teatrului ploiestean.
Selectionerul unic al festivalului este Marina Constantinescu, iar directorul acestuia este directorul teatrului “Toma Caragiu” din Ploiesti, Lucian Sabados.
Biletele pentru eveniment pot fi cumparate de la Agentia de bilele a teatrului, iar preturile variaza intre 25 si 120 de lei.

Mai multe detalii puteti afla de pe site-ul teatrului ploiestean.

Written by