Inscrierile pentru Miss Bucuresti 2013 au inceput

 

Inscrierile pentru consursul Miss Bucuresti 2013 au inceput si vor dura pana joi, preselectia candidatelor urmand sa se desfasoare vinery, intre orele 14:00 si 18:00, la Club Princess din Regie. Concursul este organizat de Centrul de Proiecte si Programe Educationale si Sportive pentru Copii si Tineret al Primariei Bucuresti si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, impreuna cu Agentia Face2Face Models Management.

   Pe langa premiile importante in bani si vacante pe litoralul romanesc si grecesc, produse de la sponsori, contracte de reprezentare ca modele oferite de Agentia Face2Face, candidatele au sansa sa intre in finala nationala a celebrului concurs Elite Model Look 2013.

   Concurentele vor sustine probe de aspect general, atitudine, fotogenie, telegenie, mers scenic si interviu, inclusive proba costumului de baie, la final, juriul acordand sase titluri: Miss Bucuresti 2012, 1st Runner Up, 2nd Runner Up, Miss Fotogenie, Miss Congeniality si Miss Popularitate. Primele concurente clasate vor fi protagonistele unor clipuri video de promovare a Municipiului Bucuresti.

   Pentru a fi admise la concurs, candidatele trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa aiba un aspect fizic placut si armonios, atitudine si spontaneitate in exprimare, sa aiba varsta cuprinsa intre 18 si 26 de ani, sa aiba domiciliul in Bucuresti sau sa fie eleve/student la una dintre institutiile de invatamant din Bucuresti, sa aiba inaltimea, fara tocuri, de minim 1.70m, sa nu fi fost casatorite vreodata, sa nu aiba copii, sa nu aiba operatii estetice sis a nu fi fost implicate vreodata intr-un scandal mediatic.

   Finala Miss Bucuresti 2013 va avea loc pe 10 mail, in Clubul Princess din Regie.

 

Written by