La cererea publicului, doua noi reprezentatii Disney Live! – Mickey’s Magic Show

 

La cererea publicului, doua noi reprezentatii

Disney Live! – Mickey’s Magic Show 
 

 

Dupa ce mai multe categorii de bilete pentru toate cele cinci reprezentatii ale spectacolului Disney Live! – Mickey’s Magic Show din luna februarie au fost epuizate aproape in totalitate, organizatorii evenimentului au decis programarea a doua noi spectacole in zilele de sambata16 februarie si duminica17 februarie. Evenimentul original Disney Live! va avea loc in perioada 13 – 17 februarie la Sala Palatului si este organizat de Amphitrion.

 

Cele doua noi reprezentatii Disney Live! – Mickey’s Magic Show vor avea loc pe 16 si 17 februarie, la Sala Palatului din Bucuresti, prima reprezentatie in fiecare dintre cele doua zile fiind programata la ora 11:00, urmand ca cea de-a doua, respectiv noul spectacol anuntat, sa inceapa de la ora 15:00.

 

PROGRAM DISNEY LIVE! – MICKEY’S MAGIC SHOW

 

Cele sapte spectacole Disney Live! – Mickey’s Magic Show vor avea loc la Sala Palatului, intre 13 si 17 februarie, dupa cum urmeaza: miercuri (13 februarie) ora 19:00; joi (14 februarie) ora 19:00; vineri (15 februarie) ora 19:00;sambata (16 februarie) ora 11:00 si ora 15:00; duminica (17 februarie) ora 11:00 si ora 15:00.


Biletele pentru cele doua noi reprezentatii anuntate in datele de 16, respectiv, 17 februarie, vor fi disponibile incepand de maine, 15 ianuarie in retetaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai EminescuSala Palatului sau online, pe www.myticket.ro.

 

Biletele pentru Disney Live! prezinta Mickey’s Magic Show sunt disponibile la urmatoarele categorii de preturi:

 

Categoria VIP  250 lei

Categoria 1     172 lei

Categoria 2     150 lei

Categoria 3     115 lei

Categoria 4      80  lei

 

BILETE REDUSE PENTRU COPII*

 

*Copiii pana la varsta de 12 ani, inclusiv, beneficiaza de bilete cu pret redus. Accesul copiilor in sala se face doar insotiti de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste varsta copilului: certificat de nastere, carnet de elev, pasaport.

 

Categoria VIP   n/a

Categoria 1      137 lei

Categoria 2      120 lei

Categoria 3       92  lei

Categoria 4       64  lei

 

In situatia in care copilul are o varsta mai mica de 2 ani, acesta nu are nevoie de bilet.

 

 

 

# # #

 

Despre Feld Entertainment

 

Feld Entertainment este liderul mondial in producerea si prezentarea de spectacole de divertisment pentru familie in cadrul turneelor live care inalta spiritul uman si creeaza amintiri de neuitat. Cu o audienta de peste 30 de milioane de spectatori in fiecare an, productiile Feld Entertainment au avut reprezentatii in mai mult de 70 de tari de pe sasecontinente si includ Ringling Bros. si Barnum & Bailey®Feld Motor Sports, Disney On Ice si Disney Live!.

 

 

# # #

 

Despre Compania Walt Disney in Europa, Orientul Mijlociu si Africa

 

Compania Walt Disney aduce in fiecare an experienta divertismentului live in Europa in fata unui public de peste 6,5 milioane de persoane. In completarea productiilor muzicale de top, Disney ofera publicului posibilitatea de a trai experiente cu adevarat inedite, prin productii care au la baza personaje celebre din reprezentatiile Disney On Ice si Disney Live!

Written by