Lord Of The DanceBucuresti: o prima categorie de bilete epuizata

Cele mai ieftine bilete pentru reprezentatia de la Bucuresti a celebrei trupe Lord Of The Dance, au fost epuizate! In continuare, sunt disponibile bilete cu preturi cuprinse intre 100 de lei si 300 de lei.

 

In octombrie vor sosi la Bucuresti membrii celei mai cunoscute trupe de dans irlandez: Lord Of The Dance! Spectacolul de la Bucuresti este programat pentru data de 13 octombrie si face parte din turneul national pe care cei de la Lord Of The Dance il vor sustine in aceasta toamna in tara noastra.

Programul complet al turneului este urmatorul:

  9 Octombrie – CLUJ-NAPOCA, Sala Sporturilor

11 Octombrie – SIBIU, Sala Transilvania

13 Octombrie – BUCURESTI, Sala Palatului

14 Octombrie – CONSTANTA, Sala Sporturilor

15 Octombrie – IASI, Sala Sporturilor

16 Octombrie – BRASOV, Patinoarul Olimpic

Pentru alte informatii referitoare la turneu, vizitati www.ProjectEvents.ro

Lord Of The Dance este cel mai vizionat spectacol de dans din toate timpurile. Cel care a creat acest spectacol este dansatorul si coregraful Michael Flatley. In scurt timp Lord Of The Dance a devenit cel mai grandios spectacol din istoria divertismentului, fiind in acest moment in al 16-lea an de turneu! Trupa Lord Of The Dance a fost denumita o “minune a lumii moderne” deoarece realizeaza de fiecare data spectacole cu casa inchisa. Spectacolul acestor dansatori reprezinta un magnet pentru oamenii de pretutindeni, acest fapt fiind dovedit de sutele de milioane de persoane din intreaga lume care au vizionat show-ul.

Pentru spectacolul de la Bucuresti, preturile biletelor sunt urmatoarele:

  • 300 lei: categoria VIP
  • 250 lei: categoria 1
  • 200 lei: categoria 2
  • 150 lei: categoria 3
  • 100 lei: categoria 4
  •   50 lei: categoria 5 (sold out)

Pentru toti cei ce doresc sa vada incredibilul spectacol sustinut de Lord Of The Dance la Bucuresti, biletele se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Diverta, Muzica, Domo, Germanos, Vodafone, Orange, Librariile Adevarul si Eminescu, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 dar si in Oficiile Postei Romane. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro, EVENTIM.ro.

Written by