MANOWAR va realiza coloana sonora a filmului Soldiers, cu Jean-Claude Van Damme.

Dupa ce si-a facut recent intrarea in lumea filmului, cu piesa ce da titlul action-westernului EL GRINGO, MANOWAR a confirmat urmatoarea colaborare ce are ca obiect o coloana sonora: este vorba despre productia  “Soldiers”, din distributia careia face parte figura legendara a filmelor de actiune Jean Claude Van Damme. 

 

 

 

Van Damme, care joaca rolul negativ din “Expendables 2”, avandu-l ca adversar si coleg de distributie pe Sylvester Stallone, spune: “M-am intalnit cu Joey DeMaio si i-am explicat viziunea mea privind intreaga coloana sonora. El va scrie compozitii noi, dar in film vor ajunge si piese MANOWAR.” 

”Soldiers” este produs de specialistul in filme de actiune Moshe Diamant (‘The Black Dahlia’, ‘Hard Target’, ‘Sudden Death’), veteran al Hollywoodului si vechi colaborator al lui Van Damme. Filmul urmareste parcursul plin de actiune al lui Van Damme in cautarea dreptatii.

Joey DeMaio are abilitatea muzicala de a scrie imnuri de lupta, balade impresionante si piese cu o mare incarcatura emotionala,” a spus producatorul Moshe Diamant. 

Intotdeauna am fost pasionati de filme, mai ales de acelea care pun in prim plan valorile importante pentru noi: corectitudine, onoare, curaj. Este o placere si onoare sa contribuim muzical la astfel de povesti si sa lucram cu unii dintre cei mai mari eroi din industria cinematografiei. Suntem gata sa oferim o coloana sonora puternica acestui film excelent,” a spus Joey deMaio.   

”Soldiers” va avea premiera in primavara anului 2013.

MANWOAR a lansat recent al XII lea album de studio, The Lord Of Steel. Presa specializata a apreciat ca acesta are: „forta brutala si de neoprit  a metalului topit”. The Lord Of Steel este momentan disponibil in forma unei editii limitate (Hammer Edition), realizate in colaborare cu Metal Hammer (UK).

O varianta complet diferita a albumului The Lord Of Steel, garnisita cu multe surprize, va ajunge in reteaua de distributie, sub forma de CD, Vinyl si versiune digitala, in luna septembrie. MANOWAR va porni in turneul mondial The Lord Of Steel, in octombrie, cu o serie de showuri in Europa.

 
Datele deja confirmate pentru The Lord Of Steel World Tour sunt urmatoarele:

 

Marti, 9 octombrie 2012 – Zaragoza, Spania 
Joi, 11 octombrie 2012 – La Coruña, Spania

Sambata 13 octombrie 2012 – Barcelona, Spania 
Duminica, 14 octombrie 2012 – Madrid, Spania 
Marti, 16 octombrie 2012 – Paris, Franta 
Vineri, 19 octombrie 2012 – Kerkrade, Olanda 
Marti, 23 octombrie 2012 – Praga, Cehia 
Miercuri, 24 octombrie 2012 – Pardubice, Cehia 
Vineri, 26 octombrie 2012 – Zlin, Cehia 
Vineri, 23 noiembrie 2012 – Worcester, Massachussets, SUA 
Sambata 24 noiembrie 2012 – Long Island, New York, SUA

Duminica 25 noiembrie 2012 – Long Island, New york, SUA

 

Written by