METROCK incinge atmosfera la REZIDENT EX VIP after party

Pentru cei care achizitioneaza bilete VIP la concertul Kempes si Rezident Ex din 21 septembrie, seara nu se va incheia odata cu singurul show pe care trupa il va sustine in capitala. Sarbatoarea va continua la after party-ul din Ageless Club, la care Ovidiu Ioncu Kempes (voce), Adrian Popescu (chitara) Christian Podratzky (bass), Florin Cvasa (tobe), Tavi Iepan (chitara) si Matthias Lange (chitara) vor fi prezenti pentru autografe, poze si pentru a-i saluta personal pe cei mai infocati fani. Accesul la after party se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.

Daca Rezident Ex va fi acolo pentru a petrece in compania fanilor, cei de la METROCK se vor afla in Ageless Club pentru a incinge atmosfera, cu un recital plin de vigoare.

Formatia, ce aduce in fata publicului sonoritati power metal, a luat fiinta in anul 1980, iar in anii 90’ a fost prezenta pe scena evenimentelor rock majore desfasurate in tara. Unele dintre cele mai apreciate aparitii au fost concertele sustinute in deschiderea unor artisti precum: Jethro Tull, Paradise Lost, Uriah Heep sau Jan Gillan Band. In ultimii doi ani trupa a sustinut recitaluri pe scena evenimentelor importante ale momentului: Rock The City (2011), Festivalul Club A (2011) si OST Fest (2012). Printre piesele cel mai indragite ale trupei se numara: Mother, Stranger, Kill These Hookers si Untermensche.

In prezent Metrock inseamna: Cristi “Zapada” Ionita – voce, George Patranoiu – chitara, Vlady Sateanu – bass, Ovidiu Condrea – tobe.  
 

Pentru concertul Rezident Ex si Desant din 21 septembrie sunt in vanzare doua categorii de bilete:

Acces general – 60 RON

Bilete VIP – 100 RON (intalnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afisul evenimentului semnat de artisti)

Detinatorii de bilete VIP vor avea parte de o experienta memorabila: ei vor avea posibilitatea sa continue noaptea, alaturi de artisti, in Ageless Club.  After party-ul va avea loc dupa terminarea concertului de la Arenele Romane, iar accesul se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.

 

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Bilete in format electronic sunt disponibile pe www.rezervariclub.ro. Platesti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete si primesti un cod unic cu care te prezinti la intrare in ziua concertului, alaturi de prietenii tai.

Written by