Mickey’s Magic Show – o superproductie Disney Live! in regia uneia dintre cele mai premiate echipe de creatie din industria de live entertainment!

 

Mickey’s Magic Show – o superproductie Disney Live! in premiera pentru Romania,

in regia uneia dintre cele mai premiate echipe de creatie din industria de live entertainment!

 

Mickey’s Magic Show, spectacolul pe care publicul autohton va avea in sfarsit ocazia de a-l vedea in Romania, este una dintre cele mai recente productii Disney Live!, intregul show fiind conceput si realizat cu ajutorul unei echipe de profesionisti de exceptie. Incepand cu producatorul Kenneth Feld, unul dintre cei mai cunoscuti regizori de pe Broadway, continuand cu scenografi, designeri, iluzionisti, tehnicieni sau coregrafi, intreaga echipa Disney Live! se bucura de aprecierea internationala, fiind rasplatita in repetate randuri cu premii reprezentative in industria de live entertainment. Publicul roman se va putea bucura de magia unui astfel de spectacol chiar iarna aceasta, Mickey’s Magic Show urmand a avea 5 reprezentatii, in perioada13 – 17 februarie 2013, la Sala Palatului, fiind organizat de Amphitrion.

 

Intreaga esenta a lumii Disney este concentrata un cadrul unui spectacol absolut uimitor, o colectie de personaje, intamplari si clipe de magie memorabile, culese din povestile preferate ale copiilor. Cel care sta in spatele acestui proiect, unul dintre cele mai spectaculoase productii Disney Live! realizate in ultima vreme, este nimeni altul decat producatorul Kenneth Feld, castigator al premiului Tony pentru productia “Fool Moon” de pe Broadway si renumit pentru realizarea celui mai de succes spectacol de iluzionism din toate timpurile, “Siegfried & Roy”. “Am selectionat cu atentie o echipa care are experienta show-urilor de magie de mare amploare, pentru a putea aduce acestui show cele mai spectaculoase momente de iluzionism. Mickey’s Magic Show reuneste tot ceea ce este mai bun la momentul actual in materie de divertisment pentru cei mici. Toate elementele combinate, de la scenografie la costume si de la coregrafie la lumini, creaza cadrul perfect pentru un show de exceptie, in care magia devine realitate iar povestile prind viata”, a declarat Feld despre cel mai recent proiect al sau.  

 

Show-ul se bucura totodata si de experienta lui Jerry Bilik, regizorul spectacolului, care s-a dedicat complet productiilor Disney On Ice si Disney Live! de-a lungul ultimilor 20 de ani din cariera sa. Lui i se alatura de aceasta data si Jim Steinmeyer, renumit designer de numere de iluzionism si castigator al premiului „Creative Fellowship Award” oferit de Academy of Magical Arts. De la levitatii care iti taie rasuflarea si pana la nenumarate alte demonstratii de iluzionism ce depasesc limitele imaginatiei, Steinmeyer va aduce la Bucuresti momente magice cu adevarat memorabile.

 

Cele mai cunoscute personaje Disney, printre care indragitele Cenusareasa, Belle, Jasmine si Alba ca Zapada, vor participa la demonstratiile de magie de pe scena. Fiecare tablou fantastic pe care publicul il va percepe, incepand cu locurile luminoase din Toontown, pana la cadrele pastelate din Alice in Tara Minunilor, este pus in scena cu ajutorul decorurilor amuzante si pline de imaginatie de care este responsabil James Youmans, un alt nume cu rezonanta pe Broadway. Nominalizat la premiul „The Drama Desk Award”, James Youmans, in calitatea sa de designer de productie, a fost dintotdeauna fascinat de lucrul cu lumea animata. „Am gasit moduri de a folosi cu acuratete tehnica moderna pentru a reda spectatorului exact ceea ce vede in lumea de poveste, fara a afecta in vreun fel caracteristicile stilului Disney. Aceasta este partea mea preferata din designul spectacolului, faptul ca poti sa recreezi lumea animata in viata reala”, declara incantat Youmans.

 

John Morgan, castigator a numeroase premii Emmy si totodata desingerul din spatele show-urilor marca David Copperfield, s-a alaturat si el echipei de productie pregatind un spectacol impresionant de lumini, ce imbina intr-un mod unic culoriile fluorescente, energizante cu cadre luminoase, de atmosfera. 

 

Forta creativa in televiziune si nu numai, coregraful Bart Doerfler a avut grija sa scoata in evidenta iluziile, oferind show-ului o energie aparte. Inspirandu-se din diferite ere ale istoriei de live entertainment, Doerfler isi gaseste inspiratia in musical-urile anilor ’40-50, precum „Singing in the Rain” sau „On the town”, dar si in coregrafia stilului Cabaret. De la vodevil si refrenele „The Magicettes” si pana la dansurile personajelor Disney, exista in spectacol cate ceva pentru bucuria fiecarei varste. „Copiii vor fi fascinati de personajele Disney, de magie, de culori, in timp ce parintii si bunicii vor recunoaste cu nostalgie accentele coregrafice ale lui Bob Fosse si muzicalurile anilor ’40-50. Intreaga familie se va bucura de magia spectacolului.”, spune Doerfler.

 

Decorurile, costumele, luminile si coregrafia se imbina ca elemente de sustinere si de evidentiere a iluzionismului la scara mare din Mickey’s Magic Show. Fie ca este vorba despre luminile din timpul unei scene de levitatie sau despre costumatiile Maestrului Magician Mickey Mouse, echipa creativa a Disney Live! a cautat sa scoata in evidenta magia exceptionala a acestei impresionante productii de care cei mici si cei mari deopotriva se vor putea bucura de aceasta data si la Bucuresti.

 

Reprezentatiile Mickey’s Magic Show vor avea loc la Sala Palatului, intre 13 si 17 februarie 2013, dupa cum urmeaza: miercuri(13 februarie) ora 19:00; joi (14 februarie) ora 19:00; vineri (15 februarie) ora 19:00; sambata (16 februarie) ora 11:00; duminica(17 februarie) ora 11:00.

 

Biletele sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai EminescuSala Palatului sau online, pe www.myticket.ro, cu preturi incepand de la 64 de lei.

 

 

# # #

Despre Feld Entertainment

 

Feld Entertainment este liderul mondial in producerea si prezentarea de spectacole de divertisment pentru familie in cadrul turneelor live care inalta spiritul uman si creeaza amintiri de neuitat. Cu o audienta de peste 30 de milioane de spectatori in fiecare an, productiile Feld Entertainment au avut reprezentatii in mai mult de 70 de tari de pe sase continente si includRingling Bros. si Barnum & Bailey®Feld Motor Sports, Disney On Ice si Disney Live!.

 

# # #

 

Despre Compania Walt Disney in Europa, Orientul Mijlociu si Africa

 

Compania Walt Disney aduce in fiecare an experienta divertismentului live in Europa in fata unui public de peste 6,5 milioane de persoane. In completarea productiilor muzicale de top, Disney ofera publicului posibilitatea de a trai experiente cu adevarat inedite, prin productii care au la baza personaje celebre din reprezentatiile Disney On Ice si Disney Live!

Written by