MUNGO JERRY –in fruntea topurilor britanice cu Knockin’ On Heaven’s Door la începutul anilor 80

 

Dupa ce in anii 70 a cunoscut consacrarea la nivel mondial cu hitul „In The Summertime”, MUNGO JERRY a reusit sa capteze atentia publicului si la inceputul anilor ’’80, cu o versiune a piesei „Knockin’ On Heaven’s Door”.  Interpretarea compozitiei lui Bob Dylan,  a propulsat formatia pe primele pozitii ale topurilor britanice.

http://youtu.be/Go7zzjB-t1w

Pe 25 ianuarie la Hard Rock Cafe MUNGO JERRY concerteaza in premiera la Bucuresti, intr-un spectacol ce se anunta o adevarata ploaie de hituri: aveti sansa sa ascultati  aceasta piesa foarte indragita, in interpretarea MUNGO JERRY, sa va faceti planuri pentru sezonul estival, pe ritmurile super hitului „In The Summertime” si sa va lasati cuprinsi de febra dansului pe multe alte melodii reper ale formatiei: „Lady Rose”, “Baby Jump”, “Wild Love,” “You Don’t Have To Be In The Army To Fight A War, “Hello Nadine”,  “Feels Like I'm In Love”, “Let's Get Started”, “Forgotten Land”, “Open Up”, “Got A Job”, “Put A Little Love In Yout Letter”, “Long Legged Woman Dressed In Black.”

Dupa aparitia piesei “In The Summer Time” bandul MUNGO JERRY a devenit atat de iubit in Marea Britanie incat a generat “Mungomania”, o forma de manifestare ce  a fost descrisa in lucrarea “The Books Of Golden Discs” (1978) drept cel mai uluitor si imprevizibil fenomen de pe piata muzicala britanica de la The Beatles incoace.

 “In The Summer Time” s-a vandut in peste 6 milioane de exemplare in primele 6 luni de la aparitia pe piata. Pana in prezent, a inregistrat peste 30 de milioane de unitati vandute, fiind considerat cel mai ascultat cantec estival al tuturor timpurilor.

In decursul vremii, MUNGO JERRY a urcat pe aceeasi scena cu Jimi Hendrix, Elton John, Rod Stewart & The Faces, Genesis, Status Quo, Canned Heat sau Free. MUNGO JERRY imbina sonoritatile rock, pop, blues, boogie si skiffle, intr-un melanj versatil si cuceritor, ce s-a dovedit a fi chiar cheia succesului sau.

 

Evenimentul este sustinut de ASSECO SEE.

 

Written by