OTTO Curier lanseaza optiunile Ramburs 24 H si Ramburs Economic

OTTO Curier, compania ce in numai 2 ani a reusit sa se impuna ca fiind un jucator important pe piata de curierat din Romania, lanseaza o noua optiune adresata site-urilor cu vanzare online.

Varianta 24 H a optiunii Ramburs garanteaza rambursul in 24 de ore de la livrare, in timp ce varianta Ramburs Economic garanteaza rambursul in 3 zile de la livrare. Ambele optiuni pot fi adaugate oricarui serviciu OTTO Curier. Varianta Economic a optiunii Ramburs costa doar 5 RON, iar pana pe 31 decembrie 2012, optiunea are un pret promotional de 4 RON.

Clientii apreciaza aparitia noului serviciu dupa cum reiese din declaratia domnului Sorin Stoica, eShop Manager pentru miniPRIX Romania. "Suntem foarte multumiti de serviciul OTTO Curier Ramburs 24. Datorita lui, incasam banii de la client in 24 de ore".

"Salutam aparitia serviciului OTTO Curier Ramburs 24. Este foarte util afacerii noastre", ne spune si domnul Ion Rosculet, Director Logistica la Augsburg International.

“Aceasta este doar una dintre surprizele pregatite de OTTO Curier pentru clientii sai. Un management eficient al rutelor si implementarea de noi tehnologii ne-au ajutat in misiunea de a oferi aceasta optiune”, a declarat domnul Florin Vlad, Director Executiv al OTTO Curier.

Cu o echipa experimentata de peste 400 de profesionisti, o flota de aproape 300 de masini si 56 de filiale, OTTO Curier a inregistrat cresteri spectaculoase ale cifrei de afaceri. Astfel, daca la finalul anului 2010 compania a raportat o cifra de afaceri de 1,4 milioane euro, la finalul 2011 a atins 4,5. Pentru 2012 este estimata o cifra de afaceri de 7,5 milioane euro. Nici in ceea ce priveste acoperirea nationala pentru serviciile de curierat nu se face rabat. Acoperirea este de 100% si este obtinuta doar cu forte proprii, nu prin asocierea cu alte companii.

Written by