Pasarea Colibri in Hard Rock Cafe: doua categorii de bilete sunt sold-out

Concertul Pasarea Colibri ce va avea loc pe 26 aprilie in Hard Rock Cafe este intens asteptat de public. Dovada sta faptul ca, la doar doua saptamani de la anuntarea evenimentului, primele doua categorii de bilete s-au epuizat.

Organizatorii evenimentului declara: “ne bucuram de acest feed-back si le recomandam celor interesati sa se grabeasca sa isi cumpere bilet. Se gasesc inca bilete la categoria 70 lei

Pasarea Colibri este o aparitie rara si extrem de apreciata in peisajul muzical romanesc. Trupa impresioneaza prin show-urile pline de patos, vivacitate si culoare. Fiecare concert insemana o trecere prin 19 ani de cariera, presarati cu slagare precum: “Vinovatii fara vina”, “Miruna”, “Mielu”, “Esarfa in dar” sau “Andrii Popa”.

Pasarea Colibri va urca pe scena din Hard Rock Cafe in componenta: Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici, Teo Boar.

Biletele sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.bilete.ro si www.myticket.ro.

In prezent mai sunt in vanzare doar bilete din categoria II –70 Ron  – loc la mese

Indiferent de categoria de bilet achizitionata, rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

Written by