PRIMUL FESTIVAL IT&C SE LANSEAZA IN ROMANIA

 

Prima editie a IT&C Consumer Expo (ITCCE) va avea loc in aceasta toamna, in perioada 16-18 noiembrie, la Sala Palatului. Expozitia isi propune sa fie unul dintre cele mai mari evenimente de profil din Romania, aducand sub acelasi acoperis atat producatori si distribuitori de software si hardware sau echipamente diverse, cat si cele mai noi gadgeturi si tehnologii din domeniul calculatoarelor, Internetului si comunicatiei.

 

Targul va fi mai mult decat un spatiu de prezentare, va fi un urias mall dedicat acestor segmente. In principiu, companiile prezente vor oferi spre vanzare diferite servicii si produse chiar pe perioada evenimentului. “Pentru 3 zile, intre 16 si 18 noiembrie, veti putea gasi la Sala Palatului cele mai noi gadgeturi, fie ca vorbim de laptopuri, smartphone-uri, aparate foto sau tablete. ITCCE va oferi vizitatorilor ocazia de a vedea, a testa si a cumpara solutii si echipamente de ultima ora din domeniul IT&C.” – Radu Negulescu, Brand Manager la PROJECT EVENTS.  

 

ITCCE a aparut din dorinta consumatorilor de tehnologie de a gasi in acelasi spatiu toate noutatile din domeniu. In plus, dorim sa implementam idea de voucher cadou la acest eveniment. Mai exact, vizitatorii pot achizitiona vouchere de cumparaturi de la expozanti urmand ca destinatarii respectivelor vouchere cadou sa le poata folosi in orice magazin al expozantilor in termen de 30 de zile”, dezvaluie Radu Negulescu.

 

Evenimentul va acoperi o suprafata expozitionala de aproximativ 1.300 metri patrati si va fi structurat in asa fel incat fiecare vizitator sa poata proba, compara si alege varianta cea mai potrivita nevoilor sale. Nu in ultimul rand, cei interesati vor fi invitati sa participe la o serie de conferinte care se vor desfasura pe perioada celor trei zile in salile anexe spatiului de desfasurare al expozitiei. Programul conferintelor va fi anuntat pe site-ul evenimentului, www.itcce.ro.

 

IT&C Consumer Expo este organizat de catre Project Events, una dintre cele mai importante companii organizatoare de evenimente din Romania. Printre evenimentele noastre se numara atat concerte, precum Scorpions, Manowar, Andrea Bocelli, Joe Cocker, Lara Fabian, Jose Carreras, dar si Targul Imobiliar Project Expo – unul dintre cele mai vechi evenimente de profil din piata.

 

Pentru mai multe detalii: 

Adina  Patilea

PR Manager   

0731 789 943

comunicare@itcce.ro

Written by