Recital Ioan Gyuri Pascu The Blue Workers

Pe data de 23 aprilie cunoscutul cantaret Ioan Gyuri Pascu & The Blue Workers, au sustinut un recital in clubul The True Social Club.

Artistul a aparut in fata publicului cu obisnuitul si nelipsitul sau zambet pe care l-a oferit o viata intreaga telespectatorilor si spectatorilor sai. Cu o modestie neobisnuita a urcat pe scena si nu a uitat nicio clipa sa-si faca fanii sa zambeasca si sa-si uite problemele. In prima parte a concertului, artistul a purtat un tricou despre care a spus ca si l-a cumparat din Seattle in timpul unui festival de jazz la care a participat.

Prin cantecele pe care le-a interpretat, artistul a reunit muzica jazz, rock, raggae si blues-ul pe aceeasi scena. Pe langa varietatea de genuri muzicale, artistul a cantat melodii in limba engleza, italiana, spaniola si nu in ultimul rand asa cum a specificat insusi Gyuri Pascu, in limba „paterna”.

Melodiile care s-au auzit pe scena au fost melodii precum “Africa”, “Cover me”, “Crazy feeling”, “Viata mea este visul”, “Mi-am luat colac”, “Alerg printre stele”, “Tine tu luna”. Artisul a interpretat si cover-uri “Corazon Espinado”, “Caruso”, “O Sole Mio”. Chitarisul Teo Boar a cantat melodia “Living next door to Alice”, melodie ce apartine formatiei britanice de muzica rock Smokie.

Gyuri Pascu a spus publicului ca unele melodii sunt scrise despre cele mai importante miracole ale vietii de care ar trebuie sa ne bucuram cu totii: iubirea si fericirea.

Alaturi de Gyuri Pascu si The Blue Workers a cantat si o viitoare voce a tarii, Viorela Botezatu. Tanara a cantat melodia”You simply the best”, din repertoriul Tinei Turner.

Echipamentul ELECTRO-VOICE, care a ajutat ca spectacolul sa fie un show extraordinar, a fost asigurat partial de Pro Sound Solution Romania.

Written by