Scara de mansarda

O solutie relativ simpla si cu costuri reduse de implementare, pentru sporirea  valoarii casei tale , este montarea unei scari de mansarda . Aceasta ofera un acces facil la spatiul din pod fara a ocupa permanent spatiul de locuit asa cum face o scara permanenta . De asemenea scara de mansarda prezinta avantaje si fata de o scara portabila, nefiind nevoit sa o aduci de fiecare data cand ai nevoie de ceva din spatiul din pod. Asfel, scara de mansarda reprezinta solutia ideala pentru un acces facil la spatiul de depozitare din pod.

 

Scara de mansarda Fakro 

Scarile de mansarda Fakro sunt realizate din lemn de pin de cea mai buna calitate si sunt special concepute pentru a oferi un acces usor si in siguranta la spatiul din pod, fara a avea nevoie de o scara permanenta. Robusta si bine construita, scara de mansarda Fakro indeplineste toate cerintele pentru un acces confortabil si in siguranta la mansarda.

Economie de spatiu

Aceste scari de mansarda sunt special concepute pentru a avea nevoie de un spatiu cat mai mic pentru desfasurare,  caracterizandu-se asfel printr-o operare usoara si comoda.  Prin plierea sectiunilor si inchiderea scarii, se elibereaza spatiul dedesupt atunci cand nu avem nevoie de acces la mansarda.        

Instalare usoara          

Montajul scarii de mansarda se poate realiza usor de catre doi oameni, respectandu-se pasii exemplificati in instructiunile de montaj livrate odata cu produsul.

Operare usoara

Scarile de mansarda Fakro sunt prevazute cu o tija de operare ce permite utilizatorului sa inchida si sa deschida cu usurinta ansamblul .

Alte caracteristici

Majoritatea scarilor de mansarda Fakro sunt prevazute cu maner de sprijin pentru siguranta sporita in utilizare. De asemenea treptele sunt prevazute cu striatii antiderapante iar usa termoizolanta de tip sandwich este dotata cu o garnitura periferica ce asigura etansarea pe intreg perimetrul tocului.

Dimensiuni disponibile

  • 60×94 cm
  • 60×120 cm
  • 60×130 cm
  • 70×120 cm
  • 70×130 cm
  • 70×140 cm

Scarile de mansarda Fakro se livreaza gratuit in toata Romania prin intermediul pe magazinului online www.construct-online.ro

Written by