TROOPER & IRIS – visul devine realitate pe 5 aprilie la Arenele Romane

 

Pregatirile pentru concertul TROOPER & IRIS de la Arenele Romane, evenimentul rock ce nu trebuie ratat primavara aceasta, intra in linie dreapta: cele doua formatii s-au reunit pentru prima oara in sala de repetitii, iar intalnirea a devenit o seara rock’n’roll, in care 10 muzicieni au dat frau liber pasiunii si s-au lasat purtati de val, intr-un jam session in toata regula.

Sala de repetitii a fost inundata de buna dispozitie si in scurt timp s-a transformat intr-o adevarata scena: Coiotu’ si Tony Seicarescu s-au inteles de minune, vocile lor completandu-se perfect pe piese binecunoscute.  

Melodiile au curs, una dupa alta: compozitii IRIS ce au trecut proba timpului, insotind generatii intregi si referene TROOPER atat de iubite de tineri. Totul a fost incununat de acordurile unor piese din repertoriul Iron Maiden, intrucat intregul spectacol din data de 5 aprilie se va desfasura sub deviza  “An Iron Tribute”.

Iata si cateva impresii la cald, de la Coiotu’, solistul Trooper: “prima repetitie a fost excelenta. Imi aminteam de primii nostri ani, de modul in care IRIS ne-a inspirat in acea perioada. Apoi reveneam la realitate si eram toti acolo, noi si EI – eroii de la inceputurile noastre. A fost o seara intensa, frumoasa. Pot doar sa imi imaginez cum va fi avand publicul langa noi; cred ca Arenele vor „lua foc” pe 5 aprilie

http://youtu.be/bx1qNxPe9i8

Concertul de la Arenele Romane va insemna o punte intre generatii: membrii „Nationalei de Rock a Romaniei”, asa cum au fost supranumiti Iris, vor avea rolul de invitat special in showul celei mai apreciate formatii rock a momentului: Trooper. 

Concertul de la Arenele Romane este primul eveniment Trooper ce ofera prietenilor formatiei posibilitatea de a opta pentru bilete VIP. Cei care aleg aceasta varianta vor beneficia de acces la sesiunea de autografe cu Trooper si vor primi CD-uri ale trupei si afisul concertului.

Pretul unui bilet VIP este de 30 de lei, iar biletele pentru acces general costa 15 lei.

Bilete sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete

In deschiderea evenimentului de pe 5 aprilie vor canta 9,7 Richter si Strip Joint.

Written by