Tu te-ai inscris la Maratonul Regal de pe 10 mai?

Pe 10 mai 2012 se va desfasura Maratonul si Semi-Maratonul Regal. Daca in 2011 au avut loc maratoanele  “ Pe aici nu se trece “si cel al “Intregirii neamului romanesc”, maratonul de anul acesta isi propune sa ambitioneze si incurajeze copii la sport.

Data aleasa si istoria

Data istorica de 10 mai 1877 celebreaza momentul cand Romania si-a proclamat independenta, urmand ca vreme de 80 de ani, din 1867, aceasta sa fie ziua nationala a Romaniei.

Organizare, traseu, participare

Maratonul este organizat de Asociatia CORPOREANIMA, cu sprijinul CASEI REGALE A ROMANIEI, in cooperare cu Primaria Municipiului Bucuresti. Fiecare participant care termina cursa de maraton sau semi-maraton va castiga medalie si diploma de participare.

Proba de maraton are 42,195 km, data de start este joi, 10 mai, ora 8.00, limita pentru sosire fiind ora 14. Proba de semi-maraton este de 21.097 km, joi, 10 mai, la ora 10.30, limita de sosire fiind aceeasi.

Traseul se va desfasura in parcul Herastrau si pe pistele de bicicleta si pietonale care marginesc parcul Herastrau.

Cauza maratonului si inscrierea

Cauza acestui maraton este incurajarea copiilor de a face sport si incurajarea unui mod de viata sanatos. Conditiile de participare la maraton si formularul de inscriere le puteti gasi pe site.

Taxa de inscriere este de 100 lei,  cu o reducere de 30% pentru cei sub 25 de ani si cei peste 60. Data limita de inscriere este 4 mai.

Pentru mai multe informatii: http://www.corporeanima.ro/maratonul-regal/

Written by