Un concert de exceptie HAVASI, pianistul publicului roman

Havasi a revenit sambata seara la Bucuresti unde, pentru al doilea an consecutiv, a sustinut un concert cu casa inchisa, fiind ovationat la scena deschisa zeci de minute dupa terminarea show-ului.

Concertul Havasi Symphonic de la Bucuresti s-a bazat pe cinci proiecte diferite, facand dovada maiestriei de compozitor a lui Havasi. „Havasi Symphonic”, „Pensula si Pian” („Brush and Piano”), „Drum and Piano”, „The Unbending Trees” si „Havasi Classic”. Dupa un inceput in forta, pianistul a urcat pe scena multumind miilor de romani veniti la spectacol pentru caldura cu care a fost primit doi ani la rand. “Ma aflu in Romania pentru a doua oara si am o legatura speciala cu fiecare dintre voi – sunteti cel mai receptiv public pe care l-am intalnit. Miile de mesaje primite din partea voastra sunt mai mult decat coplesitoare: ma stimuleaza sa ofer tot ce este mai bun din mine.”, a declarat Havasi pentru spectatorii veniti la concert seara trecuta la Sala Palatului.

Show-ul a fost dublat de proiectiile spectaculoase ce au insotit scenografia impunatoare de-a lungul celor peste doua ore de concert. Havasi a prezentat in premiera noua sa lucrare, Ad Martem, continuand cu celebra Lacrimosa ce a trezit ropote de aplauze in randul celor peste 4000 de spectatori prezenti. Au urmat The Chase, Unbending Tree, Dusty Road, In the Act of Creation, The Christ Trilogy, dar si Freedom, piesa ce face subiectul unuia dintre cele mai scumpe videoclipuri din lume. Spectaculosul concert a culminat cu piesa The Storm care a ridicat din nou sala in picioare, spre final, intr-un duet alaturi de tobosarului Endi, artistul facand inca o data dovada talentului sau absolut, reamintind multimii de distinsul titlu Guinness pentru "Cel mai rapid pianist al lumii".

Organizat de Amphitrion, concertul sustinut de Havasi a fermecat intregul public care a umplut Sala Palatului pana la refuz. Artistul nu a ezitat ca la finalul reprezentatiei sa promita fanilor sai o noua vizita la Bucuresti. Havasi planuieste sa revina chiar anul viitor, de aceasta data insa cu un nou show, mult mai grandios, pentru care tanarul pianist lucreaza deja cu unul dintre cei mai talentati producatori din Statele Unite.

Written by