Un nou eveniment marca Project Events

Targul de Dulciuri Project Expo

 

Iarna anului 2014 vine cu un nou eveniment iesit din tiparele celor cu care v-am obisnuit. Pentru prima oara in ultimii ani, Sala Palatului va gazdui un targ de dulciuri.

 

In perioada 5-7 decembrie, deci chiar in week-endul Sfantului Nicolae, va invitam sa va delectati simturile, mai ales papilele gustative, cu dulciuri si delicatese din toata lumea. Vor fi prezenti atat producatori si distribuitori de ciocolata sau snacksuri, cat si mari cofetari si bucatari din Romania si nu numai.

 

Se simtea nevoia unui astfel de eveniment in piata din Romania. Va fi singurul targ de profil din Romania organizat la acest nivel. Nu vorbim despre acel tip de evenimente care se organizeaza in piete sau parcuri, ci de un eveniment profesionist care va atrage inclusiv participanti din strainatate sau mari producatori de dulciuri si delicatese”, spune Sorin Sararu, managing partner al Project Expo.

 

In cadrul evenimentului veti avea ocazia sa invatati retete speciale de prajituri de la specialisti in domeniu. Nu in ultimul rand veti putea alege cel mai potrivit dar pe care sa il lasati in cizmulitele celor mici in noaptea Sfantului Nicolae. Insa nu doar copiii sunt innebuniti dupa dulciuri. Conform unei statististici realizate de catre compania Concept Marketing&Vanzari, 46% dintre romani considera dulciurile o placere, dar si un substitut pentru mancare, iar 86% dintre adultii din mediul urban cumpara dulciuri. Astfel ca, peste 50.000 de tone de dulciuri sunt vandute anual in Romania.

 

Targul de Dulciuri Project Expo va avea loc in foaierul Salii Palatului, in perioada 5-7 decembrie.

 

Written by