Vertu Ti, lansat in Romania!

 

Ne putem lauda zilele acestea cu televizoare de zeci de mii de euro, telefoane imbricate in piele de la Cercul Polar si multe altele. Cel mai recent sosit in galeria televizoarelor este unul japonez, care se lauda cu rezolutie de cinematograf.

Safir, titan, rubin si piele adusa de la Cercul Polar, acolo unde animalele nu sunt intepate de insecte. Toate acestea sunt materiale care nu prea isi au locul pe un smartphone, ci mai degraba pe un ceas scump. Vorbim insa de cel mai nou Vertu Ti , care de acum functioneaza cu Android. Dar vorbim de mai mult decat un simplu telefon inteligent.

Cine cauta si putere, dar si stil, isi poate comanda din strainatate un iPhone cu carcasa din aur de 24 de carate. Sau daca aurul nu iese destul in evidenta, poate unul "batut" in cristale Swarowsky.

Si pasiunea iubitorilor de muzica este tinuta constant in priza de vanzatorii romani. Dali, Dynaudio sau Bang & Olufsen sunt doar cateva dintre brand-urile cu renume, care au produse noi la vanzare. In cateva saptamani, s-au vandut patru sisteme de 3.000 de euro bucata.

Written by